Noua Dreaptă Florești cere pedepsirea exemplară a celor care au cerut autonomia Transilvaniei

Comunicat

 

Față de iresponsabilitatea și agresivitatea atacurilor la adresa Statului National Suveran si Unitar România, cerem Procurorului General al Romăniei autosesizarea și tragerea la răspundere a tuturor celor care prin acte si fapte nedemne cu calitatea de cetatean roman, au cerut autonomia Transilvaniei. Amintim ca, inițierea, organizarea, săvârșirea sau sprijinirea de acțiuni care pot pune în pericol sub orice formă ordinea constituțională, caracterul național, suveran, independent, unitar și indivizibil al statului român se pedepsește cu închisoare de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.

Fapta de a îndemna publicul la săvârșirea faptelor prevăzute în alin. 1 se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Fată de actiunile iredentiste si provocatoare a liderilor romani si maghiari, care au cerut autonomia Transilvaniei, cerem autosesizarea Parchetului General, luarea de masuri urgente in vederea restabilirii ordinii de drept in Statul suveran si independent Romania.

Comitetul de initiativa Noua Dreapta Floresti

Tokes, posibil atentat la siguranța națională. Statul să ia măsuri, fără discuții !

Legea penală apără, împotriva infracțiunilor, România, suveranitatea, independența, unitatea și indivizibilitatea statului, persoana, drepturile și...

Închide