Elmar Brok, europarlamentar german cu gandire nazistă, cere activarea articolului 7 pentru România

În opinia mea, eurodeputatul german Elmar Brok, cel care a propus amprentarea imigrantilor est-europeni care profită de ajutoarele sociale, este un politician demagog, iresponsabil si populist, care impartaseste o gandire nazista.
Nostalgic probabil după cel de-a III-lea Reich- crestin democratul crede ca trebuie sa ne amprenteze, ca trebuie sa fim toti, eventual, tinuti in spatele unor garduri electrificate.  O gandire nazista.

Klaus Iohannis este noul Konrad Adenauer”, declara la finele anului 2014 Elmar Brok, membru al Uniunii Creştin Democrate (CDU) din Germania şi preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European (PE). Konrad Adenauer a fost primul cancelar federal de după război al Germaniei. Fost primar al Kolnului încă din 1909, Adenauer a avut de suferit odată cu venirea nazismului la putere, deşi a reuşit să obţină o pensie şi era admirat chiar şi de către Adolf Hitler, pentru spiritul său gospodăresc. De numele lui Konrad Adenauer este legat mitul „miracolul economic” postbelic, ce a permis Germaniei occidentale (RFG) „să renască din ruinele celui de-al Doilea Război Mondial şi să devină una din cele mai mari puteri ale lumii” (cum recunosc chiar şi ruşii). Este evident că el a fost preferatul americanilor (care ocupau vestul Germaniei), atunci când în 1949 a fost numit/ales în funcţia de primul cancelar postbelic, dar în spatele lui erau aliniaţi mulţi foşti nazişti.

La sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, autorităţile militare americane l-au repus în funcţia de primar al oraşului Koln, dar britanicii, care au preluat controlul oraşului în iunie 1945 l-au înlăturat din funcţie în octombrie acelaşi an. Această cădere de la putere în loc să-l determine să se retragă din viaţa publică l-a revigorat şi mai mult, implicându-se în crearea partidului Uniunea Creştin Democrată (ce reconcilia catolicii cu protestanţii şi celelalte confesiuni creştine).

Cit timp vom mai sta aplecati si timorati in fata unor campanii atit de murdare? De ce accepta Romania sa fie manjita, in timp ce sute de mii de specialisti in medicina, inginerie sau management sunt recrutati cu entuziasm de firmele din Franta, Germania sau Anglia? De ce nu se preteaza la astfel de campanii murdare Italia sau Spania, acolo unde muncesc 2 milioane de romani?

Cred ca a venit vremea sa punem putin piciorul in prag.

Subscribe To Our Newsletter

Primarul Horia Șulea vrea Spitalul Regional de Urgență la Florești

Investițiile publice în modernizarea drumurilor și construirea de autostrăzi noi au atins anul acesta în...

Închide