Știri 

Emil Boc a inceput campania putin cam devreme, sper sa aiba suflul necesar sa o termine

 

Patrulaterul vestului vine dupa o serioasa serie de escuri, marca Boc, cum ar fi Cartierul Tineretului, Cluj Inovation City si multe altele. Nu mai vorbim de centura ocolitoare a Clujului, care e frumoasa dar lipseste cu desavarsire.

Cand mai vin si altii langa tine, tot politicieni, totul pare mai credibil. Asa s-a nascut patrulaterul vestului . Bang !

“Noi, Nicolae Robu, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Emil Boc, primarii orașelor Timișoara, Arad, Oradea și Cluj-Napoca, am decis înființarea Patrulateralei Vestului, for informal pentru schimburi de idei și de experiență între noi, dar și de cooperare pe proiecte mari, în primul rând de conectivitate de mare viteză și în plan cultural”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Cei patru vor să inițieze împreună proiecte infrastructurale majore, cum ar fi cale ferată de mare viteză, autostradă, drum expres, rapid. „Nu ai cum să obții o sursă de finanțare dacă vii cu o bucățică dintr-un astfel de proiect mare, trebuie să vii cu întregul. Or, se știe că Uniunea Europeană are și proiecte majore, pentru care se pot obține bani direct de la Bruxelles. Sunt mai multe surse de finanțare și vrem să ajungem să accedem la ele și vom începe să lucrăm efectiv în cadrul acestei patrulaterale a vestului”, spune Nicolae Robu.

Ma opresc aici, gandindu-ma de cand este Romania membra EU si in cate mandate ii vine o idee lui Boc pe care sa o si aplice. Oricum, avea nevoie de o idee care sa dea bine.

Daca intra Corina Cretu in lupta pentru Cluj, Norica Nicolai, sau Dacian Ciolos, asa cum se aude pe surse, peste doi ani, este posibil ca nici Octogonul romanesc sa nu-l duca pe Emil Boc pe scaunul Primariei Cluj-Napoca.

La 14 ani, de regula, clujenii isi schimba primarul.  Iar Udrea, daca va ajunge in Romania, nu se stie cat si cui va spune.

 

Related posts

Invată cat trebuie sa astepti la urgenta in functie de culoarea afectiunii tale !

  În următoarele rânduri vă prezentăm cele cinci coduri: Nivelul de triaj: Cuprinde toţi pacienţii care prezintă acelaşi grad de...

Închide