Floreștenii fără centură iar Diferit SRL nu e clar pe ce se judecă cu Primaria Floresti si nu trece la treabă !

 

Legea achizitiilor publice, pare o lege după chipul și asemănarea puterii. Esti nevoit sa iei firma care da oferta cea mai mica dupa valoare, chiar daca este socant de mică. Asta s-a intamplat la Floresti.

Pe de alta parte, nu stim ce s-ar fi intamplat daca Diferit facea centura si sufoca Cluj-Napoca. Si asa, portocalii s-au rastit la Sulea ca isi trimite florestenii prin Grigorescu la Cluj-Napoca, si nu asteapta indicatii de la Pro Romania sau PSD.

Diferit si-a dat seama ca cel putin cu presa nu va fi bine. Si atunci, a dat in judecata Primaria Floresti. Super tare. Dar pentru ce a dat-o in judecată ? Pentru obligatia de a face !

Nr. unic (nr. format vechi) : 3152/117/2018
Data inregistrarii 14.08.2018
Data ultimei modificari: 04.09.2018
Sectie: Secţia Civilă
Materie: Civil
Obiect: obligaţie de a face
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
DIFERIT S.R.L. Reclamant
COMUNA FLOREŞTI Pârât

 

Şedinţe

03.09.2018
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 10 F
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Cluj – Secţia Civilă. Declină competenţa de soluţionare a cererii de chemare în judecată formulată de reclamanta DIFERIT S.R.L. în contradictoriu cu pârâţii COMUNA FLOREŞTI, în favoarea Secţiei Mixte de Contencios Administrativ şi Fiscal, de Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale a Tribunalului Cluj. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică din data de 3 septembrie 2018.
Document: Încheiere finală camera consiliu  159/2018  03.09.2018

Foarte tare. Inregistrează dosarul in 14.08.2018, la Tribunalul Cluj, si obtine termen, in 03.09.2018. Tribunalul Cluj isi declina cometenta in favoarea Tribunalului Specializat. Ok. 

Nr. unic (nr. format vechi) : 3152/117/2018*
Data inregistrarii 03.09.2018
Data ultimei modificari: 27.09.2018
Sectie: Secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă si asigurări sociale
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: litigiu privind achiziţiile publice
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
DIFERIT S.R.L. Reclamant
COMUNA FLOREŞTI Pârât

 

Şedinţe

26.09.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet 6C urgente
Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Cluj-Secţia Mixtă, de Contencios Adminsitrativ şi Fiscal, Litigii de Muncă şi Asigurări Sociale, privind judecarea cererii de chemare în judecată formulată de reclamanta SC D SRL în contradictoriu cu pârâtul C F, prin primar, invocată de reclamant prin răspunsul la întâmpinare, şi în consecinţă: Declină competenţa materială de soluţionare a cauzei, în favoarea Judecătoriei Cluj-Napoca. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 26.09.2018.
Document: Hotarâre  2592/2018  26.09.2018

 

In 26.09.2018, Diferit SRL  invocă exceptie ca reclamant(sic) prin raspuns la intampinare,  iar dosarul se mută iar. De la Tribunalul Cluj – Tribunalul specializat Cluj- Judecatoria Cluj-Napoca.  Probabil astfel, cineva castiga timp, iar altii isi mananca nervii in traficul infernal de pe E60.

Probabil prin octombrie-noiembrie vom avea un nou termen, care daca fereasca Necuratul va fi cu lipsa de procedura, sau cine stie ce procedura de timbrare, platibila pe loc sau nu, cu ajutor public sau nu, cu scutire sau nu, nu stim, ne vom trezi in 2019.

Oricum, 6 luni vor fi duse, iarna nu-i ca vara, Clujul a scapat de invadatorii din Floresti. Eu nu stiu cat intelegeti voi, dar eu incep sa pricep.

Ce nu pricep, e cum incepi un proces pe obligatia de a face, iar acum te judeci pe achizitii publice ? Explicati-mi voi, va dau spatiu de replica o saptamana. Da, firmei Diferit SRL. 

Exista o minima decenta, spun eu, cand dai pe cineva in judecata, sa stii macar in clar obiectul cererii de chemare in judecată.

Iar Florestiul nu poate desemna o alta firma sa execute lucrarea, amplasamentul fiind predat firmei Diferit.

Derularea faptelor :

La finele lunii aprilie 2016, primarul comunei Florești a anunțat că firma lui Nicolae Petri, Diferit SRL, va executa noul drum de legătură cu oraşul Cluj – Napoca. Aceasta oferise cel mai mic preţ, 28,4 milioane lei, în cadrul licitaţiei la care se mai înscriseseră alţi opt constructori, printre care nume mari precum italienii de la Tirrena Scavi şi austriecii de la Porr.

Mai multe, pe economica.net. 

O nouă amânare(a câta oare ?), în procesul academicianului inculpat A.T. Bogdan

Leit motivul procesului pare in perspectiva domnului academician :"Lungeste Doamne boala, pana la anul cand...

Închide