Un individ din Valea Stanciului, Dolj, s-a „maritat” la Cluj-Napoca si s-a ales cu dosar pentru violenta si interdictie

Un individ din Valea Stanciului, a cunoscut pe site-ul sentimente.ro,  o doamna pe care a luat-o in casatorie pe repede inainte, ea locuind intr-o vila frumoasa in Cluj-Napoca. Restul intamplarii, este o nunta in mai si un divort rapid in august.

Femeia nu vrea sa isi aminteasca prin ce a trecut, deoarece o suferit un sindrom post traumatic. O cunosc personal pe aceasta doamna, iar comportamentul individului va fi cu siguranta in atentia organelor abilitate.

Omul a plecat in Valea Stanciului la fel de sarac precum a venit la Cluj-Napoca. Mai mult, s-a ales si cu un ordin de protectie postat pe portalul instantelor de judecata.  Noul hobby al individului este sa contacteze pe facebook cunostiintele persoanei cu care a fost casatorit, existand deja un numar impresionant de printscreen-uri, motiv  pentru care se va alege probabil cu alte plangeri penale pentru injurii si hartuire.

Este deosebit de important pentru barbatii si femeile singure, sa verifice profilul persoanelor cu care intra in contact, acest articol avand un caracter social si de preventie.

Acest fapt este deosebit de important, deoarece o atitudine naiva le poate pune in pericol domiciliul, familia, alteori chiar viata.

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 16959/211/2018
Data inregistrarii 03.08.2018
Data ultimei modificari: 06.08.2018
Sectie: Civil
Materie: Minori şi familie
Obiect: ordin de protecţie
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
CALOTA MARIANA DANIELA Reclamant
JIANU BIANCA MARIA Reclamant
CALOTA ION Pârât

 

Şedinţe

03.08.2018
Ora estimata: 13:00
Complet: C Ordin de protectie vară
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantele C. M.-D., şi J. B. M., în contradictoriu cu pârâtul C. I.. Emite ordin de protecţie în favoarea reclamantelor pe o durată de 6 luni, termen calculat de la data pronunţării prezentei hotărâri, prin care se iau următoarele măsuri: Dispune evacuarea temporară a pârâtului din imobilul situat în loc.Cluj-Napoca, str.Florilor nr.9, jud.Cluj, proprietatea reclamantei de rd.1. Obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de reclamantele Calotă Mariana-Daniela, Jianu Bianca Maria şi minora Jianu Ana Gabriela. Obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de locul de muncă al reclamantei Calotă Mariana-Daniela. Interzice pârâtului orice contact telefonic, prin corespondenţă sau prin orice alte mijloace electronice, al victimei-reclamante şi al copiilor acesteia. În baza art.23 alin.4 lit.a şi b din Legea nr.217/2003, obligă pârâtul să se prezinte o dată/lună la secţia de poliţie competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecţie şi să informeze organul de poliţie cu privire la noua locuinţă. În temeiul art.29 din Legea nr.217/2003, prezentul ordin de protecţie este executoriu şi instanţa dispune executarea sa fără somaţie şi fără trecerea unui termen. În baza art.32 din Legea nr.217/2003, atrage atenţia pârâtului asupra consecinţelor nerespectării prezentei hotărâri, în sensul că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti. Conform art.31 alin.1 din Legea nr.217/2003, prezentul ordin de protecţie se comunică Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare, cerere care se va depune la Judecătoria Cluj-Napoca. Pronuntata in sedinta publica, azi, 03.08.2018.
Document: Hotarâre cameră consiliu  8985/2018  03.08.2018
Dăncilă, dragostea mea, o comite din nou. Nu mai pot, pe bune !

Incep sa o iubesc pe Dancila. Niciodată, nimeni nu m-a facut sa rad asa. Cand...

Închide