TOP 10 

Pizza speciale Floresti, mai bună decât sexul tantric !

 

Stau de vorbă cu Mihai, patronul de la Pizza Speciale. Încerc sa ii iau si un interviu. Stiu cum e o pizza pe care o mananci fara sa respiri, am 130 de kg, dar si cum e pizza pe care iti vine sa o arunci pe geam cu carton cu tot, după prima felie.

Mihai face gresala sa imi ofere o pizza pentru calibrul meu, jumatate Hawai, jumatate Diavola.

Eu, ce interviu sa mai iau ? Intru in Diavola, in timp ce aud parca sacadat cuvintele lui Mihai. Am ras 4 felii, si incerc sa iau aer. Trec la Hawai, dar nu ma pot linisti. Sosurile zice ca le prepara el, sunt bestiale.

Au trecut pe telefon  8 minute. Pizza uriasa pentru un om obisnuit e toată in stomacul meu, iar senzatia e de orgasm cosmic. Poate doar cei practica sex tantric mai cunosc senzatia. Am transpirat, dar sunt fericit. Am si interviul inregistrat pe telefon, dar eu nu ma pot concentra, in timp ce diger.

Omul clar aduce ingrediente de afară. Se simt in pizza si in sosuri de cunoscători.

Apar dupa vreo doua ore si primele mustrari de constiinta. Pai cum, eu fac cura de slabire…si uite, nu m-am putut stăpâni.

Am stat o zi pana să scriu articolul, argumentand in gand ca exagerez. E imediat ora pranzului. Pun mana pe telefon si comand o pizza de la Mihai.

După ce închid, mă simt mai impacat cu mine, deoarece am gasit ceva ciudat. Pizza Speciale are totusi o mare problema : creează dependentă !

Related posts

Procedura de recuperare a sumelor restante de la proprietarii restantieri in cadrul Asociatiei de Proprietari

Ieri, a fost dat liber la executia silita a datornicilor ce fac parte din Asociatii de proprietari : In conformitate...

Închide