Politica USR in Floresti incepe cu refacerea cimitirului

 

Pe principiul sloganului de la pompe funebre, „Vrei nu vrei, tot la mine ajungi”,  USR Floresti vrea sa se ocupe cu refacerea cimitirului, in asociere cu popa Andreica.

Este o strategie foarte buna, prin care afuriseniile vor fi mutate de pe capul USR, prea putin bisericos, pe cel al presei necredincioase bisericii.  Credem ca Florestiul are tot ce ii trebuie, de la trafic la curatenie, parcuri si urbanism. E vremea ca cineva sa se ocupe si de cei trecuti in nefiinta, un exemplu de a patrunde emotional, pe usa din spate in vatra satului.

Am făcut acest proiect în urma unui sondaj de opinie făcut printre cetățenii vechi din Florești, aceștia fiind nemulțumiți de faptul că de ani de zile nu s-a putut amenaja acest cimitir. Așadar am făcut această propunere care ajută la îmbunătățirea imaginii acestei localități. Am discutat și cu dl. Marcel Andreica, preot paroh în comuna Florești, acesta fiind încântat de această idee și ne-am oferit voluntar deja pentru a achiziționa puieți pentru plantare și de asemenea să ajutăm la plantarea acestora. Așteptăm și reacția administrației locale.” a declarat Mihai Adrian Vădan, președintele USR Florești., pentru Stiri din Floresti.

Pentru mai multe informatii, cititi Stiridinfloresti.ro.

Poza facuta de Codin Samoilă

Articolul : cu ideea celor de la Stiri din Floresti

Firea poate fi demisă prin referendum, ca orice alt primar

Vă prezentăm în continuare prevederile legislative legate de demiterea primarului. Pașii care trebuie respectați și...

Închide