TOP 10 

De la medicina, farmacologie la business

„Alege o munca ce iti place si nu va mai trebui sa muncesti nici o zi in viata ta.” (Confucius)
Putini sunt cei care inteleg ca munca adevarata ofera recompense interioare mult mai mari decat cele exterioare imediate. A te simti util, a servi cu tot sufletul, cu dedicare iti da o stare de satisfactie mult mai mare decat cea pe care ti-o dau banii castigati prin munca. Atunci cand incepi sa muncesti pentru un scop mai mare decat tine, fara sa te gandesti la cat de mult vei castiga material din asta, implinirea bate la usa. La fel si succesul, fericirea, motivatia interioara.Cunosc multi oameni inteligenti care fug de responsabilitati. Prefera sa-si ia servicii care nu ii solicita, accepta o munca de rutina, care nu ii satisface, care nu le aduce suficienti bani, doar de frica responsabilitatii. Mi se pare revoltator sa ajungi adult si sa-ti fie frica sa muncesti. Sa-ti fie frica sa-ti asumi responsabilitatea unor decizii pe care le implica o munca mai complexa. Sa faci o munca mult sub potentialul tau.Cat timp stai in zona de confort, nimic spectaculos nu se va intampla cu viata ta. In prezenta provocarilor esti pus in situatia de a gasi solutii, de a face schimbari, de a te autodepasi. Asta duce la o evolutie sanatoasa a ta ca om. Cu cat ai mai multa experienta, cu atat mai complet esti si mai capabil de a rezolva sarcini tot mai complexe. Nu e vorba de a fi cel mai bun, ci de a fi mai bun decat ai fost ieri. Nu trebuie sa concurezi cu nimeni altcineva decat cu tine, cel de ieri.
Poate asta ar fi concluzia intalnirii de afaceri de azi, la care au participat multi invingatori. Si campioni ai strategiei si perseverentei.
De aceea consider ca modelul de business de la Starlife este simplu, accesibil. Deoarece ofera o posibilitate, de a oferi celor dedicati, posibilitatea de a face bine in jur, dar si de a face bani. Acest articol nu face publicitate si nu este un indemn de a face parte din retea. Sunt un mare iubitor de rock si rap, de aceea detest sectele si obligatia de a face ceva. Multi dintre leaderii lor gandesc la fel. Ceea ce e un pas inainte, la nivelul mentalului colectiv.
Acest articol este scris in cea mai mare parte de Dr. Claudia Butanu. Deci, cei care o cunosc, stiu ca este autentica. In ceea ce face, atat in cabinetul medical cat si in viata. Confera o nota aparte
articolului de fata ca mesaj, strict pentru cei care vor sa inteleaga.

Related posts

Dan Tarcea, viceprimar : Guvernul PSD-ALDE dorește ștergerea Clujului de pe harta Europei

Unul dintre oamenii care nu stiu de gluma este viceprimarul liberal Dan Tarcea, Acesta loveste extrem de dur si binevenit,...

Închide