TOP 10 

Janis Club sparge piata revelioanelor, 35 de lei, fara fite si cu distractia garantata !

De 10 ani, cel mai mișto, vesel și “liber” CHEF DE REVELION din Cluj se întâmplă la Janis! Numai 35 de leuți de persoană (2 Shoturi incluse), fară “tacâm” și alte fițe, doar DISTRACȚIE, ca într-o seară normală de weekend! Aici câteva POZE faine, ca sa aveti o idee despre atmosfera fantastica de la un STUD REV PARTY din JANIS!
REZERVARILE nu sunt obligatorii, dar pt cine dorește să fie sigur de masă, se pot retine locuri exclusiv prin PLATA BILETULUI, zilnic după ora 21:45…Alte INFO, prin mesaj pe FB…

ANGAJĂRI:
1.Personal de PAZĂ (Bodyguarzi), Salariu Net de la 2500 lei! NU este necesar ATESTAT (se poate obtine ulterior)! 2. BARMANI, PICOLI, CASIERI (de la 2000 lei net); 3. PERSONAL AMENAJĂRI INTERIOARE – CONSTRUCȚII și ÎNTREȚINERE (de la 2500 lei in sus; inclusiv PENSIONARI!); 1.Bodyguarzi, barmani, picoli, casieri: salariul este pe oră, cel de mai sus e minim garantat, cu posibilitati de a castiga cu 25% mai mult, in functie de numărul de ore; tips integral. NU sunt NECESARE EXPERIENȚA sau calificarea, esențiale fiind aptitudinile, hărnicia și corectitudinea. 2.Personal amenajări și întreținere. Se cere orice fel de experiență în CONSTRUCȚII. Se asigură de lucru tot timpul anului, iarna la interioare. Program normal, de zi. Nu se cere o calificare specială, ci doar aptitudini tehnice medii (ideal, din toate câte puțin). În funcție de experiență, salariul poate ajunge până 3000 – 4000 de lei / lună, net. Vă rugăm să ne trimiteți un CV informal prin mesaj privat. Succes!

La mulți ani guys!

Info detaliat

Related posts

Vindecarea ta depinde doar de tine

Cu cat aduci mai multa constienta in corp, cu atat sistemul sistemul imunitar devine mai puternic. Este ca si cum...

Închide