Romania sub dictatura. Ultima sansa, 26 noiembrie, in strada ! Veti invata gustul de salam cu soia altfel !

Cateva mii de oameni s-au adunat pana acum in Parcul Izvor, unde urmeaza sa se formeze un lant uman in jurul Palatului Parlamentului in timpul dezbaterii motiunii de cenzura ‘PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma’, initiata de PNL si USR, relateaza Agerpres. In parc sunt acum in jur de 5.000 de oameni, potrivit RealitateaTv.

Ora 12.22: Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis oamenilor adunati la Palatul Parlamentului ca ”au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fara frică de Dumnezeu”, Cosa Nostra, un grup mafiot care vrea să pună mâna pe stat pentru a subjuga cetăţeanul, relateaza News.ro.

Actualizare 12:10. Oamenii au început să formeze lanțul uman în jurul Parlamentului.

Daca pica motiune si eu cred ca pica, daca mai vreti Europa, miscati-va fundurile in strada. Altfel mancati naibii salam cu soia in doi ani si veti avea ouale si uleiul rationalizate.

Statul paralel, circul zilnic, minciunile sunt falsa realitate pe care o traim. Scoateti-va batranii din casa, parintii sa vina cu copiii in piata. Sa terminam definitiv cu toti politicienii, indiferent de culoare politica.

Cerem confiscarea averilor ilicite, verificarea tuturor procurorilor care au efectuat dosare la comanda politica si condamnarea lor. 

Cerem verificarea tuturor celor care au retrocedat patrimoniul romanesc. Cerem verificarea completelor de judecata care au furat Romania. Atragerea raspunderii individuale a celor care au aparat cu viclenie Statul Roman.

Verificarea furturilor si a distrugerii CAP, IAS, a CFR. Nu este posibil sa mergem asa mai departe. PSD, PNL, USR, aceiasi mizerie. Romania sa revina la granitele unite cu Moldova de peste Prut, transformarea Romaniei intr-o putere economica si militara, in asociere cu USA,

Cerem procese colective, pe modelul procesului de la Nuremberg, pedeapsa pe viata pentru hotii care au furat Romania.

 

 

Despre Autor