La APIA, rocada in patru pe bani publici (I)

Inteleg ca la APIA domneste legea, ca in toate institutiile statului si respectul pentru banul public. Iata de ce, articolul de fata se naste greu, deoarece trebuie sa astept un telefon de la purtatorul de cuvant APIA. Care nu mai ajunge. E innorat si e incarcata reteaua, cred. Desi Vodafone lucreaza excelent, in rest.

Surse voceaclujului.ro afirma urnatoarele :

ZAHARIA ADRIAN, Cluj, incepand cu data de 10 august, este detasat la Giurgiu.

MIRON URITU MARIANA CARMEN -director Giurgiu, va lucra la Vaslui

ZAHARIA LIVIU STELIAN – director Botosani la Cluj

URS IOAN FLORIN – de la Maramures la Botosani

Am sunat si eu ca omul, la d-na director Camelia Luchian si la domnul director Horumba. D-na director m-a indrumat la d-na purtator de cuvant. Domnul director general Horumba e in videoconferinta.

M-a sunat purtatorul de cuvant care s-a dovedit a nu fi purtator de cuvant. Deci, d-na director Camelia Luchian, nou venita, nu stia asta. Deci domnul director Horumba desemneaza cine poarta cuvantul APIA, am inteles.

Initial, trebuia sa se modifice site-ul dar nu se poate decat de maine, cand deciziile intra in vigoare. Sunt rugat sa trimit un mail, in care sa trec ce doresc. Imi vine sa spun transparenta institutionala, dar imi musc buzele si tac.

Deci, dupa ce va iesi din videoconferinta, posibil sa primesc o confirmare sau o infirmare a stirii. Ne intrebam in urmatoarele articole, de ce s-a produs rocada, si cat costa banul public.

Deoarece trebuie sa se asigure cazare, transport si indemnizatia de detasare !

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Klaus Iohannis nu lasa o treaba neterminata in cazul fermei de pui din Floresti

Iata ca, azi 9 august 2016, presedintele meu, da l-am votat pe Klaus Iohannis si...

Închide