Serial APIA : Tehnici de linsaj sau metode de a castiga bani nemeritati ?

Cred ca pana la urma fiecare dintre noi are un drept la replica. Iata ca, nu voi adera la curentul de opinie pe care l-am promovat prosteste si eu. Ca atare, am inceput sa investighez ce e cu APIA, de ce atacurile la adresa lui Adrian Zaharia ? Pentru ca a trimis prea multe plangeri la DNA ? Sau deranjeaza noroiul somesan astfel incat apa sa devina galbuie ? Poate cate putin din toate astea. Pana atunci, eu cel putin l-am ascultat, omul se va bate, deoarece  are destul curaj pentru asta. Iar primul pas, este acesta ! Este liber sa vorbeasca ! Nu i se poate pune omului pumnul in gura daca spune adevarul. Domnilor, e cu opinie separata, daca e sa folosim un termen din justitie !

Stimate dle Ministru,

Simati colegi,

Dorim sa aducem in atentia D-voastra urmatoarele aspecte demne de luat in considerare:

  • Dl Serban Gherghe a fost eliberat din functie in urma evaluarii facute in data de 31.01.2015. El a depus actiunea in instanta in data de 05.06.2015, deci dupa mai bine de 4 luni. Asta ne arata ca nu s-a grabit absolut deloc sa se reintoarca la lucru, in cazul in care instanta ar fi suspendat decizia pana la finalizarea procesului. Totodata, in momentul de fata taraganeaza procesul prin diverse solicitari de amanari pe motive medicale sau solicitari de noi martori care nu au nici o treaba cu Serviciul Control Teren. Probabil o decizie defintiva si irevocabila o vom avea la sfarsitul anului 2017. Si uite asa, in cazul in care va castiga procesul va beneficia de  o suma imensa de bani reprezentand salariile din tot acest timp si accesoriile aferente. Sa nu uitam ca acestia sunt bani total nemunciti. Daca va pierde procesul, asta e, nu i-a iesit. Oricum nu mai lucra in APIA din martie 2015. Oare nu este o startegie a dlui Serban de a castiga bani stand acasa? Sa nu uitam ca in 2010 i-a mai fost admisa o actiune cu plata despagubirilor intentata MADR-ului si Aparatului Central.
  • Oare nu verifica nimeni toate aceste procese: cum s-au pierdut, de ce s-au pierdut, cine a reprezentat APIA in instanta, ce legaturi exista intre unii si altii?!?!
  • Tinand cont ca nu sunt cazuri sigulare in tara, putem spune ca cei din ‘Garda Veche’ si-au facut o adevarata strategie de a castiga bani nemeritati si nemunciti…in BAZA LEGII…cum ar zice unul dintre petenti! 🙂 
  • Poate nu ar fi lipsit de interes ca cineva sa analizeze si aceste aspecte.
  • Revenind la dl Serban Gheorghe, putem spune ca a impins lucrurile la maxim pentru a fi eliberat din functie intr-o forma sau alta, sabotand in permanenta activitatea serviciului pe care il coordona. Impreuna cu fiica lui, avocat, care-l si reprezinta in instanta, incearca in permanenta inducerea in eroare a instantei de judecata prin depunerea la dosar a tuturor articolelor de presa ‘rezolvate’ tot de ei, cu concursul celor de la Bucuresti care au intocmit acele Note de Control mai mult decat penibilo-jenante. Sa nu uitam si de comentariile acelor articole scrise de Cristina Barbur (Cas. Bene) – jurista aflata in concediu de maternitate, comentarii facute sub diferite nume: ‘un fermier’, ‘un alt fermier’, ‘Vasile’, ‘Elena’, ‘Pitipoanca’, etc.
  • Trebuie sa mai stiti ca in instanta, la interogatoriu, APIA Cluj l-a rugat pe dl Serban sa ne arate cum se utilizeza un aparat gps Topcon, aparate cu care colegii din subordinea sa merg la control pe teren. Si asta dupa ce a declarat completului de judecata ca stie sa foloseasca un asemena aparat, ca si-a instruit colegii cum sa-l foloseasca, ca a fost chiar si el la control pe teren. Ghiciti ce? A refuzat pe motiv ca nu are ochelarii la el!!! Penibilul a fost maxim cand judecatoarea l-a intrebat la un moment dat daca doreste sa-i imprumute ochelarii dansei. Va dati seama ca nici nu a stiut ca in cladire acel aparat nu se poate conecta la sateliti. Si asta dupa ce a fost director mai bine de 6 ani si sef serviciu control pe teren mai bine de doi ani.
  • Si uite asa statul roman plateste incompetenta casnica, rasplatind-o cu cateva miliarde bune in cazul in care completului de judecata i se va face mila de amaratul de Serban care a fost evaluat gresit…dupa cum spera el!
  • Noi speram sa le deschida D-zeu ochii celor care trebuie si sa nu mai vedem prin APIA astfel de personaje ‘marcante’.

Dr. Ing. Adrian Zaharia

Drept la replica – Poziție oficială KFC România

Ca răspuns la articolul apărut în publicația Voceaclujului.ro, privind depozitarea necorespunzătoare a materiei prime aparținând...

Închide