Drept la replica – Poziție oficială KFC România

Ca răspuns la articolul apărut în publicația Voceaclujului.ro, privind depozitarea necorespunzătoare a materiei prime aparținând restaurantului KFC Centru Cluj, dorim să precizăm că aprovizionarea restaurantului în cauză, cu orice tip de marfă, se face printr-o intrare dedicată, separată, pe unde produsele sunt transportate și apoi depozitate, în condiții optime, în spații adecvate.

Această intrare nu coincide cu spațiul de trecere al locatarilor în bloc, spațiul în care au fost realizate pozele prezentate în material.

Datorită unei întârzieri a transportului de marfă din ziua respectivă, mașina care transporta materia primă nu a putut staționa pe strada unde accesul către depozitul restaurantului poate fi făcut în mod direct, descărcând astfel o parte dintre paleți pe culoarul de trecere al locatarilor, de unde au fost preluați în scurt timp de către angajații KFC.

În urma constatării faptului că marfa a tranzitat holul destinat locatarilor, conducerea restaurantului s-a autosesizat și a decis să nu folosească marfa din sacii ce au fost depozitați în apropierea pubelelor, procedând la neutralizarea lor conform procedurii în vigoare a companiei. Vă asigurăm că în restaurantele KFC avem reguli și proceduri stricte pentru a respecta toate standardele de calitate și siguranță alimentară.

Echipa KFC România.

Subscribe To Our Newsletter

Cum e sa mananci la KFC si sa vezi faina langa gunoaie

Initial nu mi-a venit sa cred, fiind amator de fast food. Dar in Romania, in...

Închide