SCANDALUL HEXI PHARMA – Procurorul General al Romaniei exclude ipoteza crimei

“Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probațiunii — după circumstanțele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe șosea, de mai multe ori, în zona aceea”, a spus Lazăr, marți, la sediul CSM.

El a precizat că procurorii îi audiază pe toți martorii identificați pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs accidentul.

“De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanțele și așa mai departe”, a arătat Lazăr.

Despre cazul Hexi Pharma, procurorul general a afirmat că există persoane vătămate care au mai primit astfel de soluții diluate și se continuă investigația.

“Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor. Procurorul ia mereu toate măsurile pentru a se asigura de recuperarea prejudiciului. Din păcate, cei care comit astfel de fapte, mereu comit faptele înainte ca ei (procurorii — n.r.) să ia măsurile. Aș vrea să se înțeleagă că procurorul nu ia măsuri arbitrare, ci când are toate probele pentru a nu leza drepturile fundamentale ale celor cercetați”, a adăugat Lazăr.

AGERPRES/

Subscribe To Our Newsletter

Procurorul General – “fiecare neregula la vot va fi investigata!”

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat marți că există 245 de sesizări privind...

Închide