LEGEA ANTIFUMAT – La loc comanda!

Legea antifumat a fost modificata marti de senatori, prin refefinirea spatiului public inchis – acesta fiind incadrat de pereti de jur imprejur, prin permiterea fumatului in spatii separate, complet izolate si inscriptionate, informeaza Mediafax. Proiectul de lege pentru modificarea Legii antifumat merge in Camera Deputatilor, for decizional.

„Prin spatiul public inchis se intelege orice spatiu accesibil public sau destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperis, plafon sau tavan si care este incadrat de pereti de jur imprejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, cu exceptia spatiilor cu destinatie locativa”, potrivit unui amendament propus de Comisia juridica, adoptat in plen cu 76 de voturi „pentru”.

De asemenea, noile modificari presupun si permiterea fumatului in spatii special amenajate destinate exclusiv pacientilor din spitalele de psihiatrie.

„Fumatul este permis in spatii separate, complet izolate si inscriptionate special pentru aceasta destinatie, precum si pe terase exterioare amenajate in acest scop”, prevede un alt amendament, propus de Comisia de sanatate.

Senatul este prima camera sesizata pentru acest proiect de lege, Camera Deputatilor fiind for decizional.

hotnews/

1 thought on “LEGEA ANTIFUMAT – La loc comanda!

  1. Pe când redefinirea mortului la revolutie: „ala care s-a sinucis singur cu o arma de lunetist, in cap, inima si gura in acelasi timp in care striga Ceausescu reales”.
    Nu-i de mirare ca termenii senat si senil au aceeasi radacina.

Comments are closed.

Televiziunea Romana scapa de o parte din datorii

Ministerul Finanțelor: Obligațiile financiare ale SRTv către EBU vor fi acoperite din bugetul de stat....

Închide