DACIA, din ce in ce mai populara in Marea Britanie

http://www.autogaleria.hu

Britanicilor nu prea le mai place in EU, dar, fara discutie, le plac produsele livrate de UE la preturi rezonabile pe piata lor. Daca ies din UE, nu o sa mai fie la fel de ieftin

Vânzările Dacia in Marea Britanie au crescut cu 4,45% în luna mai.

Livrările au urcat în mai cu 2,5%, la 203.585 unități. Este cel mai ridicat nivel înregistrat în mai din 2002. În topul celor mai bine vândute modele se află Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Ford Focus, Vauxhall Corsa și Nissan Qashqai.

Luna trecută, Dacia a vândut 2.137 vehicule pe piața britanică, în creștere cu 4,45% față de perioada similară din 2015, când a înmatriculat 2.046 unități.

“Vânzările de automobile noi în Marea Britanie au rămas la un nivel ridicat în mai dar creșterea lentă este o nouă dovadă a temerilor privind stabilitatea economică și politică”, a afirmat directorul general al SMMT, Mike Hawes.

Marea Britanie rămâne a doua mare piață auto din Uniunea Europeană, în urma Germaniei, dar înaintea Franței, Italiei și Spaniei.

Vânzările de mașini noi în Marea Britanie au crescut în primele cinci luni din acest an cu 4,1%, la 1.164.870 unități. În topul celor mai bine vândute modele se află Ford Fiesta, Vauxhall Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf și Nissan Qashqai.

În perioada ianuarie — mai 2016, Dacia a vândut pe piața britanică 11.488 vehicule, în scădere cu 3,42% față de perioada similară din 2015, când a înmatriculat 11.895 unități.

AGERPRES/

 

Subscribe To Our Newsletter

Condamnatul penal DRAGNEA este dezamagit de IOHANNIS

Dupa ce, la alegerile locale, Romania a preferat penalii, presedintele condamnat penal al PSD s-a...

Închide