35 l/mp, rupere de nori in Floresti. Vorbim deja de un atac rusesc cu arme meteo ?

35 l/mp, s-au rupt norii, efectiv. Fenomene meteorologice in lant, pe care ca ignorant nu ai cum sa le explici. Canalizarile in mare parte au facut fata, aproape de necrezut.

HAARP este construit prin eforturile comune ale Fortelor Militare Maritime si Fortelor Militare Aeriene ale SUA.Americanii nici nu ascund posibilitatile sistemului. Se afirma ca statia se foloseste pentru influentarea activa a ionosferei si magnetosferei Pamantului. Cu ajutorul HAARP, se pot crea aurore boreale artificiale sau bloca radarele de interceptare timpurie de dincolo de orizont a lansarilor de rachete balistice sau face legatura cu submarinele din oceane si chiar descoperi complexele subterane ale inamicului. Radiatiile emanate de instalatie sunt in stare sa patrunda sub pamant si sa descopere bunkere si tunele ascunse, sa scoata din functiune partea electronica a armelor sau a satelitilor cosmici. De asemenea, sunt elaborate tehnologiile de influentare a atmosferei care provoaca schimbarea vremii. HAARP ar putea fi folosit pentru provocarea catastrofelor naturale, ploilor torentiale, cutremurelor, inundatiilor si uraganelor, asemanatoare„Katrinei” sau „Ritei”, sustin unele voci.

O instalatie similara celei HAARP exista de mult timp in Rusia si se foloseste cu succes de peste 20 de ani. Statia „Sura” este comparabil, din punct de vedere al capacitatii, cu actualul HAARP si se afla in zona centrala a Rusiei, in locuri mai ascunse, la o distanta de 150 km de Nijnii Novgorod. „Sura” apartine Institutului de Cercetare in domeniul radiofizicii.

„La ora actuală, în lume, există doar trei asemenea obiective”, povesteşte directorul institutului, Serghei Sneghiriov. „Unul în Alaska, al doilea, în Norvegia, la Tromso, şi al treilea – în Rusia”. „Sura” se construia la finele anilor ’70 şi a fost pusă în funcţiune în 1981. Pe această instalaţie cu totul unică au fost obţinute rezultate extrem de interesante în ceea ce priveşte comportamentul ionosferei, inclusiv a fost descoperit efectul generării radiaţiilor de joasă frecvenţa în timpul modulării curentelor ionosferice, numit după numelele fondatorului staţiunii de cercetare, „efectul Ghetmantev”.

 

Sursa : caplimpede.ro

 

Despre Autor