Știri 

Razbunarea PSD pe cei care au certificat plagiatul lui Ponta

Europarlamentarii PSD s-au razbunat pe institutia care a dat verdict de plagiat in cazul Ponta.

Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti a primit nota minima (1) de la majoritatea europarlamentarilor PSD in concursul pentru premiul Cetateanul European al Anului 2016, potrivit Gandul. Comisia de Etica, nominalizata pentru premiu de europarlamentarul Siegfried Muresan, e singura institutie care a dat verdict de plagiat in cazul doctoratului lui Victor Ponta.

Comisia de etica a Universitatii din Bucuresti a primit din partea europarlamentarilor PSD Victor Negrescu, Emilian Pavel si Ioan Mircea Pascu, nota 1. Claudia Tapardel, cel de-al patrulea europarlamentar PSD care a votat, a dat Comisiei de Etica nota 8.

In cele din urma, castigator din partea Romaniei a fost desemnat profesorul Iordan Barbulescu, decan al Departamentului de Relatii Internationale si Integrare Europeana la SNSPA, nominalizat de Victor Negrescu.

Au mai fost nominalizati din partea Romaniei Barbara Helen Knowles (biochimist britanic) si Istvan Gergely (fost jucator de polo maghiar).

Related posts

România va găzdui sediul Consorțiului European pentru Infrastructura de Cercetare

Pe 21 noiembrie 2008, România și-a prezentat candidatura pentru construirea ELI la Măgurele — Ilfov. Comitetul director al proiectului a...

Închide