Copii din centrele de plasament in vizita la Cotroceni de 1 iunie

Presdintele Klaus Iohannis a invitat astazi la Cotroceni peste 200 de copii proveniti din medii defavoizate. Seful statului a stat la povesti cu copiii, s-a fotografiat cu ei si le-a dat autografe.

“Proiectul ‘România Educată’, destinat viitorului educaţiei, a pornit cu gândul la voi. Este important ca noi, adulţii, să nu uităm nicio clipă că voi, dragi copii, sunteţi viitorul. Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor. În viaţă trebuie să vă bucuraţi de fiecare ocazie şi să învăţaţi că orice barieră poate fi depăşită”, le-a transmis şeful statului copiilor.

Actorii Teatrului “Ion Creangă” au susţinut un spectacol şi au animat atmosfera la evenimentul organizat la Palatul Cotroceni, conform Agerpres.

Dupa aceea presedintele a postat pe facebook pozele insotite de urmatorul mesaj:  “Astăzi am avut invitați speciali la Cotroceni. Peste 200 de copii, majoritatea provenind din medii dezavantajate sau având cerințe educaționale speciale, au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului la Administrația Prezidențială și au umplut cu zâmbete și voie bună grădina Palatului. Am povestit, am făcut fotografii, iar actorii de la Teatrul Ion Creangă au susținut un spectacol plin de veselie. La mulți ani tuturor copiilor!”

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Copiilor şi Adopţie, Asociaţia Touched România, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi şi Clubul de Educaţie Alternativa – Policy Center for Roma and Minorities au făcut posibilă participarea copiilor la acest eveniment organizat de Administraţia Prezidenţială

Subscribe To Our Newsletter

1 Iunie exploatat electoral de primarul Emil Boc

La Cluj, nici un alt candidat nu a exploatat in campanie atat de profund momentele...

Închide