TARICEANU il salveaza din nou pe CORLATEAN

Presedintele Senatului, Calin Tariceanu si-a schimbat din nou porecla. Mai nou, a devenit Slugarniceanu pentru ca, ori de cate ori se pune problema ridicarii imunitatii PSD-istilor din Senat, vechilul face el ce face si “rezolva” fie si temporar “problema”. Azi (ups!!!) nu a gasit cvorum pentru Biroul Permanent ca sa poata pune pe ordinea de zi cererea DNA, astfel ca, Senatul a amânat, din nou, o decizie privind solicitarea de urmărire penală a fostului ministru de externe, sentorul Titus Corlăţean.

“Ședința de Birou permanent nu a putut să se țină deoarece nu am avut cvorumul necesar, ca atare am reprogramat ședința pentru luni, săptămâna viitoare. Cel puțin doi dintre senatori m-au informat că nu pot veni pentru că sunt în deplasări oficiale care au fost programate cu mult timp înainte de ședința de astăzi, unul este în Luxemburg, celălalt în Grecia. Am discutat cu colegii, unii au opinat să organizăm Birou permanent după alegeri, eu am insistat totuși să facem acest lucru cât se poate de prompt, e adevărat că deja suntem în întârziere și sper ca săptămâna viitoare să putem ține ședința de Birou permanent pentru a sesiza Comisia juridică cu dosarul care ne-a fost înaintat de la Parchet”, a declarat președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

Tăriceanu a adăugat că, în afară de cei doi senatori care sunt în deplasări oficiale, niciunul dintre cei care au lipsit de la ședința Biroului permanent nu și-a motivat absența.

“Trebuie să țineți cont de realitatea politică, suntem în plină campanie electorală, dar eu totuși îmi fac datoria ca să nu se poată comenta că nu există disponibilitate la nivelul meu, ca președinte al Senatului. Am insistat deja din urmă cu două săptămâni pentru ținerea ședinței de Bp și demararea procedurilor care sunt prevăzute la Regulament”, a arătat acesta.

Declaratia video AICI

Subscribe To Our Newsletter