Finantati de Putin, nationalist-extremistii europeni sprijina pe fata politica de agresiune a Rusiei

Servilismul extremist-nationalistilor europeni fata de finantatorul lor – Putin – este infinit. Ei sunt gata sa faca orice pentru a fi pe placul stapanului lor.

Lidera partidului de extremă dreapta Frontul Național, Marine Le Pen, a declarat că este gata să recunoască legalitatea alipirii peninsulei Crimeea la Federația Rusă în cazul în care va deveni președinte al Franței, informează vineri RIA Novosti.

„Văd clar o asemenea posibilitate. Este absolut posibil ca Franța să recunoască peninsula Crimeea ca fiind rusească atunci când eu voi deveni președinte al Franței”, a declarat ea într-un interviu acordat RT France.

Marine Le Pen a ținut să sublinieze că de la începutul politicii de sancțiuni împotriva Rusiei, Frontul Național s-a pronunțat împotriva lor. Cu siguranta ca „marea patrioata” ar fi de acord chiar cu invadarea Frantei cu conditia ca invadatorii sa fie rusi si acestia sa o impuna pe ea insasi in functia de presedinte al Frantei. Doar „patriotismul” asta trebuie si el sa serveasca la ceva, nu? Altfel parada ar fi degeaba, in fond toata mascarada este facuta exclusuv pentru beneficii personale!

Frontul Național militează pentru valori conservatoare, împotriva fluxului de imigranți spre Europa și a integrării europene. Popularitatea acestui partid este în creștere: în timpul ultimelor alegeri pentru Parlamentul European, el a întrunit 25,4% din voturile alegătorilor, devansând Uniunea pentru o Mișcare Populară și Partidul Socialist din Franța.

Într-un interviu acordat la sfârșitul lui aprilie cotidianului italian Libero, Marine Le Pen îi sfătuia pe britanici să voteze în favoarea ieșirii Marii Britanii din UE, pentru a-i „inspira” și pe alți europeni să fugă din blocul comunitar.

În februarie 2016, Marine Le Pen a anunțat că va participa în alegerile prezidențiale din 2017. Cele doua tururi ale alegerilor prezidențiale din Franța se vor desfășura pe 23 aprilie și 7 mai anul viitor. Potrivit ultimelor sondaje de opinie, cel mai bine plasat candidat în aceste alegeri este fostul premier Alain Juppe. Lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, ar reuși să intre în turul al doilea, unde ar pierde în fața lui Juppe.

In aceeasi nota, premierul maghiar Viktor Orban, isi serveste si el, la fel de prompt si de servil stapanii rusi, atacand virulent pe americanii care, in opinia lui „au tupeul” sa-i critice politica filo-rusa.

 Ungurii și polonezii merită pe bună dreptate mai mult respect din partea actualilor și foștilor lideri ai Statelor Unite ale Americii, a declarat vineri premierul Viktor Orban, într-un interviu acordat postului public de radio ungar, relatează MTI.

 

 

ROMANIA sprijina strategia NATO de aparare impotriva agresiunii RUSIEI

România sprijină consolidarea apărării colective pe flancul estic al NATO. Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu,...

Închide