CFR Cluj va avea patroni straini

Echipa care a dominat fotbalul romanesc in ultimul deceniu este pe cale sa renasca!

Ramasa fara sprijinul financiar al lui Arpad Paszkany, CFR Cluj a trecut prin momente dificile, fiind interzisa si in cupele europene. Totusi, pentru ardeleni se anunta un viitor mai bun, intrucat presedintele Iuliu Muresan a anuntat ca echipa va avea patroni straini.

„Avem discutii cu niste investitori din strainatate si speram sa iesim anul acesta din insolventa. Sunt doua grupuri de investitori care si-au manifestat intentia de a investi”, a afirmat Muresan la emisiunea ProSport LIVE.

Arpad Paszkany s-a retras din conducerea clubului CFR Cluj in urma cu doi ani, anuntand ca actiunile sale au fost preluate de un grup de investitori din zona Golfului.

Nimeni nu i-a vazut insa la fata pe arabi si nici bani nu au investit la CFR Cluj. In cele din urma, la inceputul anului trecut, CFR Cluj a intrat in insolventa din cauza datoriilor.

In prezent, echipa se autofinanteaza din banii din drepturile de televizare, vanzarea biletelor si a jucatorilor.

Clubul are insa in continuare probleme financiare, motiv pentru care a fost depunctata de FRF si nu a putut evolua in play-off-ul pentru cupele europene.

(Ziare.com)

Mai usor cu nationalismul pe scari!!! Xenofobia, euroscepticismul si populismul pun economia pe butuci.

Partidele nationaliste si anti-europeane isi bazeaza retorica extremista si izolationista pe afirmatia ca izolationismul si xenofobia...

Închide