septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Clasa politica, e sub orice critica ! Sa terminam ce am inceput atunci !

#Colectiv nu a insemnat mult pentru politicieni. „N-au invatat nimic, realmente. Aceleasi figuri triste, pe toate posturile. S-au dat un pas mai în spate, așteptând să ne treacă furia. Ar fi trebuit să continuăm protestele de stradă până la dizolvarea Parlamentului. Acolo e sediul răului, sursa primă a infecției cu corupție ce a cuprins societatea noastră. Ei patronează de decenii acest sistem criminal, biocidul DNA i-a atins, dar nu i-a distrus, i-a făcut să se coalizeze, PSD cu PNL, Dragnea cu Băsescu, Ponta cu oricine îl scapă de pușcărie și așa mai departe. Sunt mai puternici azi și totul pare pierdut. ” -Moise Guran

Nu e nimic pierdut. De abia acum incepe adevarata schimbare, care va matura intreaga scena politica, de la PSD, PDL, PNL, ah, scuze PNL cu verde-nourat ca imn, in asa fel incat Bratianu sa se mai rasuceasca o data in mormant.

Planul de răsturnare a guvernului Cioloș sub o presiune a străzii care să justifice o moțiune în Parlament pare a fi eșuat. Pesediștii caută unul nou, căci și ei vor dezincriminările penale urmărite de Udrea/Băsescu și, până la noi ordine, cele două televiziuni arondate se mulțumesc să mediatizeze și să comenteze atacurile disperatului duo la adresa lui Kovesi și a unor jurnaliști. – Vezi mai mult: http://www.biziday.ro/2016/05/12/schimbarea-parlamentului-si-a-intregii-clase-politice-devine-o-urgenta-medicala/#sthash.nhZkzCOc.dpuf

Alaturi cu sufletul si fapta  de Moise Guran, de cei care au manifestat la Cluj-Napoca si Bucuresti. De Alexandra, de Valcu, de Adriana si Sorin, de Mihai, de cei care am fost acolo, citez inca o data cuvintele lui Moise, predestinare de la nume incepand pentru neamul romanesc :

Ca jurnalist, fac un apel la societatea civilă (dacă mai există, dacă nu o fi cumva plecată la Berlin sau dacă nu o fi prea ocupată cu sprijinirea unui candidat independent) să se implice în organizarea unor astfel de proteste, pașnice, civilizate, care să aducă în stradă cât mai mulți cetățeni serioși, plătitori de taxe, de CASS, oameni cu copii, sau fără, dar oameni interesați de însănătoșirea la propriu și la figurat a acestei societăți aflată în moarte clinică.” 

About Author