Nici macar la golf nu te pricepi, domnule Ponta!

Ponta nu se pricepe la nimic, nici macar la golf. Pardon, se pricepe la furat si la plagiat, tot furt e si ala.

Stim cu totii ca, de Pasti, Victor Ponta a.k.a. Plagy, nu s-a mai afisat cu familia prin biserici, deh, nu e campanie electorala pentru el, ca atare nu mai are nevoie sa prosteasca poporul cu poza lui Arsenie Boca scoasa artistic din buzunarul de la piept, asa ca s-a dus sa se dea mare pe la bulgari, la o partida de golf de lux.

Nu avem stiinta sa fi fost insotit acolo de sotie si copii, cel mai probabil NU, pentru ca, anul acesta, spre deosebire de alti ani, familia Ponta nu si-a afisat absolut nicio poza din vacanta pe conturile de Facebook. Este, deci, de presupus ca Daciana si copii si-au petrectu sarbatorile separat de Plagy. Parca si de Craciunul trecut a fost la fel, nu-i asa? Anul acesta, dupa cum se vede, Ponta a ales sa se pozeze cu alte doamne, nu cu Daciana.

Ce stim sigur este ca Ponta si-a petrecut sarbatorile pascale cu „baietii din clan”. Din clanul Udrea – Basescu – Ghita, desigur!! Mai exista cineva in Romania care inca are indoieli ca gastile astea doua care aparent se cearta pe la televizoare spre deliciul fraierilor sunt de fapt doua si nu una si aceeasi gasca bazata pe interesul comun de a se alterna la putere pe principiul „la vremuri noi, tot noi”, astfel incat indiferent cine detine aparent puterea ei sa poata fura la fel?

Si mai stim, multumita celor de la BN24, care au publicat lista participantilor la celebrul, de acum, turneu de golf inter-penali, ca Ponta s-a clasat pe ultimul loc. De fapt el nu a fost in stare nici macar sa termine turneul, a abandonat. Eh, daca ar mai fi fost premier, sa vezi cum l-ar fi lasat baietii sa termine primul, dar asa, fara „fonctie” l-au folosit pe post de baiat de mingi si carator de crose si l-or mai fi lasat sa mai loveasca mingea din cand in cand ca sa mai dea cate un rateu, sa mai aiba si lumea de cine sa rada pe acolo.

In concluzie, Ponta nu e bun de nimic. Nici macar la golf nu se pricepe, doar la plagiat.

 ponta golf

„Toti pentru unul, unul pentru toti” Blinken – România trebuie să aibă încredere în angajamentul de neclintit al SUA față de articolul 5 din Tratatul NATO

Aflat in vizita la Bucuresti, in cadrul unui turneu est-european, in pregatirea Summitului NATO din...

Închide