septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Octavian Buzoianu isi lanseaza candidatura pentru primaria Cluj

Candidat independent, omul de afaceri Octavian Buzoianu se lanseaza in cursa pentru primaria Clujului. Evenimentul de lansare va avea loc maine, Joi, 5 mai, la orele 18:00 la Sala Cristal a hotelului Opera Plaza.

Castigator in batalia cu Biroul Electoral Municipal care hotarase, in urma unei contestatii a PNL, ca panourile electorale ale candidatului independent Octavian Buzoianu sunt amplasate ilegal, hotarare desfiintata de Biroul Electoral Judetean care a decis, in mod definitiv, ca panourile sa ramana in amplasamentele actuale, independentul Buzoianu si-a propus sa-si deruleze campania sub sloganul- „Clujul unui milionn de oameni”. Daca planul acesta ar deveni realitate, atunci Clujul ar deveni primul oras al Romaniei, in afara Bucurestului, care ar sparge bariera milionului de locuitori.

Din cate am vazut, din programul sau, Octavian Buzoianu a decis sa prezinte un program pe termen lung pentru oras – 40 de ani – cu 4 etape intermediare – 6 luni, 4 ani, 20 de ani si, evident, 40 de ani.

Ce isi propune, in detaliu, sa faca Octavian Buzoianu in fiecare dintre aceste etape daca ajunge primar vom afla maine la lansare si va vom informa.

 

About Author