Basescu pe noi culmi ale penibilului. Bate alegatorii cu mere si se lanseaza din sufragerie

Dupa ce s-a dat in spectacol de mai multe ori intr-un turneu de lansare a candidatilor PMP prin Moldova, Basescu recidiveaza si pentru lansarea candidatilor la primariile de sector ale Bucurestiului si se da din nou in spectacol, de data asta in sufrageria personala.

La Vaslui, Basescu a aruncat cu mere in spectatori – la propriu. Dupa discursul de inceput, liderul PMP a scos din buzunarul de la piept Constitutia, pe care a inceput sa o fluture in mana si sa le explice candidatilor ca, in toata campania electorala, vor trebui sa o poarte in permanenta cu ei, nu inainte de o invata iar inainte de a parasi sala, a inceput sa arunce cu merele din cele doua cosuri de pe scena catre membrii de partid aflati in sala.

La Bucuresti, se pare ca PMP sta rau de tot, spre dezastruos, cu banii, nu ca in provincie unde se mai gasesc inca fraieri sa sponsorizeze niste lansari cu public.

De aceea Basescu a decis sa-si lanseze candidatii printr-un videoclip filmat intr-o sufragerie. Cum n-a avut copil la dispozitie pentru scatoalcele traditionale, Basel a palmuit tot ce misca si ce nu misca – de la birou, care nu misca, pana la candidatii care abia miscau si dupa primirea scatoalcelor amicale abia mai vorbeau. Dupa aceea filmuletul a fost postat pe pagina de socializare a fostului presedinte.

Ce concluzii tragem din aceste “evenimente”? Intai si intai ca PMP nu are nici bani nici suporteri, mai ales in capitala, pentru ca daca ar fi avut, Basescu nu ar fi recurs la penibilitatea aceea de lansare pe care o vedeti in videoclip. Mai intelegem ca PMP e constient ca nu are nici cea mai mica sansa sa faca, in Bucuresti, un scor macar decent. Nu exista deci nicio posibilitate ca vreunul dintre candidati sa castige vreo primarie dar exista mari sanse ca PMP sa intre putin spre deloc in consilii. Ca urmare, putem sa afirmam ca, cel mai probabil, Basescu NU se va inscrie in cursa pentru primaria Capitalei decat daca se intampla vreo minune finaciara de pe undeva – eventual de prin Panama, dar s-a imputit treaba si pe-acolo (sic!).

Concluzia finala: Pe zi ce trece Basescu devine din ce mai penibil in incercarile sale disperate de a atrage atentia publica. Iata ca de la noi a primit-o (atentia, vreau sa zic)!

N.B. Daca ati avut o zi proasta si credeti ca un videoclip penibil o sa va destinda, va indemn sa urmariti filmuletul de lansare. O sa radeti cu lacrimi. Noi am ras.

Subscribe To Our Newsletter

Ungaria renunta la politica nationalist-populista impotriva hipermarketurilor. Masurile luate anul trecut s-au dovedit a fi dezastruoase.

Când în Ungaria a fost intro­dusă, în martie anul trecut, interdicţia pentru marii retaileri de...

Închide