Comisia Juridica il protejeaza din nou pe Ghita. PNL reactioneaza dur

sebastian ghita

Astazi la Comisia juridica a Camerei Deputatilor nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru aprobarea arestarii lui Sebastian Ghita, doar pentru retinere. Daca aceeasi situatie se va regasi si la votul in plen atunci DNA nu va putea depune cerere d arestare preventiva.

 

Conducerea PNL — deputații care nu se prezintă la votul în cazul Ghiță nu se vor mai regăsi pe liste la parlamentare

Conducerea PNL a transmis un avertisment deputaților liberali în care se arată că cei care nu se vor prezenta la votul în cazul lui Sebastian Ghiță nu se vor mai afla pe listele la parlamentare. Biroul Politic Național al PNL se va reuni azi la Parlament. În această ședință va fi adoptată o hotărâre cu privire la criteriile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care candidează la parlamentare.

Ghiță a prezentat în Comisia juridică un filmuleț cu unul dintre denunțătorii săi

Comisia juridică a Camerei a discutat azi  cererea DNA privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului Sebastian Ghiță. Votul final asupra acestei solicitări ar putea fi dat miercuri în plenul Camerei Deputaților.

Sebastian Ghiță le-a prezentat marți membrilor Comisiei juridice a Camerei un filmuleț cu unul dintre denunțătorii săi, Răzvan Alexe, în care acesta se afla într-un club, potrivit unor surse parlamentare.

Conform surselor citate, în filmuleț Alexe era într-un club, “în diferite ipostaze”, iar filmarea era comentată de o altă persoană.

Sebastian Ghiță  a participat  la ședința Comisiei juridice a Camerei Deputaților în care urma să se întocmească raport pe cererile DNA privind încuviințarea reținerii și arestării sale preventive.

El a venit însoțit de trei avocați și a adus două bibliorafturi cu documente despre care a afirmat că sunt “dovezi” în apărarea sa.

Sebastian Ghiță este acuzat de DNA de folosire în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității, dare de mită, șantaj, cumpărare de influență și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Subscribe To Our Newsletter

A inceput campania electorala la Cluj-Napoca ?

În condiţiile în care campania electorală pentru alegerile locale începe pe 6 mai 2016, campaniile...

Închide