Șefa diplomației europene Federica Mogherini in lacrimi: „O zi foarte tristă pentru Europa” (video)

mogherini

Aflata in Iordania, la Amman, în cadrul unei conferințe de presă alături de ministrul iordanian de externe Nasser Judeh. sefa diplomatiei europene, Frederica Mogherini a izbucnit in lacrimi.
.
‘Este o zi foarte tristă pentru Europa, în momentul în care Europa și capitala sa suferă aceeași durere pe care această regiune (Orientul Mijlociu) a cunoscut-o și o cunoaște în fiecare zi. Suntem solidari nu numai cu victimele care suferă, ci de asemenea în reacția la aceste acțiuni și la prevenirea împreună a radicalizării și a violenței’, a declarat Federica Mogherini, cu ochii în lacrimi.

Nasser Judeh a încercat să o consoleze pe șefa diplomației europene, luând-o în brațe, înainte de a părăsi împreună încăperea, grăbind astfel sfârșitul conferinței de presă.Mai înainte, Judeh a condamnat ‘ferm’ atacurile ‘criminale și teroriste’.

Deflagrațiile s-au produs în jurul orei locale 08:00 (07:00 GMT), în zona de plecări a aeroportului internațional Zaventem din Bruxelles. Tot marți dimineață în stația de metrou Maelbeek din Bruxelles s-au produs cel puțin două explozii, iar la stația Schuman, ambele în apropierea principalului sediu al Comisiei Europene și a sediului Consiliului European, s-ar fi produs o altă explozie, potrivit unor martori citați de presa locală.

OPRITI PRIMIREA REFUGIATILOR PE TERITORIUL ROMANIEI !!!

” Cotele obligatorii de imigranți ne pot aduce în același pericol în care se află...

Închide