Kovesi vs. Morar, rezulta Boc la DNA. Se sparge mafia de la Cluj?

daniel-morar-si-traian-basescu

Multe si ciudate coincidente se intampla in ultima vreme prin justitie si nu numai. Miroase a cantec de lebada. Sa fie, in sfarsit ultimele zbateri din aripi ale mafiei transpartinice a retrocedarilor? Speram din suflet ca da.

Intai, fara niciun motiv aparent, s-a simtit o vanzoleala neobisnuita a PMP-istilor, care au inceput sa scoata capul in online cu propaganda pro-basista din ce in ce mai vizibila si mai agresiva. Apoi a iesit in spatiul public insusi Baselul – obsedant, persistent si la fel de impertinent ca totdeauna. Ca o floricica imaculata si vigina, Basescu a devenit invitat cvasi-pemanent la Ghita-TV si a inceput marea imbrobodeala si abureala a poporului.

Dupa ce a fost clar ca imbrobodeala nu mai tine cum tinea, a venit, aparent din senin, bomba de la CCR. Interceptarile SRI au devenit, dintr-o data neconstitutionale, deci, nu mai sunt valabile. Autorul moral al atacului este nimeni altul decat Daniel Morar, fost sef DNA, fost coleg de facultate clujeana cu Boc, cu sprijinul sustinut al lui Zegrean, ambii, oameni de baza ai lui Basescu in CCR. A urmat stupoate, agitatie, degringolada – pentru vreo 10 minute. – nici degringolada nu mai e ce-a fost.

Guvernul Ciolos s-a regrupat rapid si, in 24 de ore, Raluca Pruna a venit cu o solutie pe care a avut timp sa o contureze destul de coerent in acelasi timp in care CCR s-a scremut sa vina cu o motivatie cat de cat credibila (dupa parerea lor, nu a noastra). Cu hartiile pregatite, chestie pentru care a fost hulita de cam toata media clientelara, Raluca Pruna s-a prezentat la CSAT-ul convocat in regim de urgenta de Iohannis, a luat aprobarea si a dat drumul la ordonanta, acoperind, fie si provizoriu, uriasa gaura de securitate si de legislatie creata de CCR.

Urmeaza un val de zoaie aruncat din toate directiile in capul celor care sustin lupta anti-coruptie, de la Iohannis la Kovesi si SRI, toti sunt atacati, inclusiv din afara; dupa care, norocul nostru, ies ambasadele europene si cea americana cu declaratii de sprijin.

Pe acest fond, DNA isi revine din zapaceala, normala dupa o astfel de lovitura, incepe sa-si reia activitatea, aliniaza iar la coada niste fosti ministri si Kovesi iese in media cu declaratii fara precedent, atacand artizanii loviturii instrumentate de CCR exact unde-i doare mai tare – dosarele ANRP ingropate de Morar pe vremea cand era sef la DNA. Se da, deci, semnalul pentru etapa a doua in aceste dosare – etapa Boc.

Daca pana acum au fost trimisi in judecata si condamnati ANRP-istii care faceau afaceri in perioada guvernarii Tariceanu, intre ei aflandu-se si Horia Georgescu (si el om de casa al unor clujeni consacrati – iar coincidente), acum a venit randul celor din perioada guvernarii Boc (alt clujean) care a preluat coordonarea activitatii sistematice de acaparare fara drept a averilor ce apartineau de fapt altora si care a fost si el invitat “la o cafea” de catre procurorii DNA, exact la o zi dupa declaratiile incendiare despre Morar (tot clujean).

Unii ar spune “eh, doar coincidente”. Oare? Greu de crezut, pentru ca, de fapt, nu este nicio coincidenta. Mafia retrocedarilor ilegale a fost totdeauna coordonata de la Cluj. Desigur, sub indrumarea “inteleapta” al marelui Capo – Basel aciuat vreo 10 ani pe la Cotroceni.

Cand nu mai erau clujeni get beget capabili sa acopere vastele arii de interese, clujenii din varful piramidei apelau la judetele invecinate, bucuroase si ele sa furnizeze, pentru o felie din marea placinta infractionala, ba un fiu nu prea destept dar plin de ambitii si avid de putere, ba cateva domnisoare simpatice, simpatizante si simpatizate, lesinate dupa hermes-uri si vuitoane, ba niste avocati si niscaiva judecatori cu doctorate pe la cine trebuie… Cand te roaga vecinul, trebuie sa sari sa-l ajuti, mai ales ca daca nu curge, pica si, de la asa un fluviu, pana si picaturile sunt consistente.

O sa ne intrebati, cum e si normal, “bine, bine, dar voi, ce ati facut? Daca ati stiut si ati tacut, atunci sunteti la fel de vinovati ca si ei!

Ei bine Vocea Clujului n-a tacut. A strigat si a vorbit despre aceata caracatita de tip sicilian ani de zile, dar nimeni nu a vrut sa auda.

Iata dovezile si daca o sa cautati in arhiva o sa mai gasiti si altele:

http://voceaclujului.ro/horia-georgescu-demisia/

STOP BOC !

Subscribe To Our Newsletter

ERASMUS+ USAMV INTERNATIONAL DINNER – multiculturalitate, gastronomie, interacţiune şi inspiraţie

    Biroul ERASMUS+ din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca organizează...

Închide