Minciuni a la CCR sau cum arunca Zegrean pe fereastra siguranta nationala de dragul unor corupti

judge
Ati citit Motivarea CCR? Eu am avut curiozitatea asta. Va sfatuiesc si pe voi sa o faceti, este un gest minimal de respect de sine, desi e un pic cam masochist, avand in vedere ca stufoasa motivare are 25 de pagini scrise cat se poate se intortocheat, special ca sa va oboseasca si sa va plictiseasca. Daca totusi va hotarati sa o cititi, va sfatuiesc sa va inarmati cu rabdare, dupa care, mai faceti un efort, mult mai mic, si cititi si legea de organizare si functionare a SRI si Strategia de Aparare a Tarii. Acestea doua sunt floare la ureche avand in vedere ca sunt scrise mult mai clar si la obiect.
Am citit si m-am enervat, cumplit m-am enervat, pentru ca am vazut cu ochii mei cum CCR MINTE in toate felurile, minte prin omisiune, minte prin ignorarea situatiei de fapt sau minte pur si simplu.

S-o luam metodic:
Intai si intai ca „petentii” ridica o exceptie de neconstitutionalitate pe o lege care NU EXISTA LA MOMENTUL EFECTUARII INTERCEPTARILOR INCRIMINATE avand in vedere ca domnii Nalini Ziya, Nalini Noori şi Hisseini Sezed Mehdi inculpati pentru de crima organizată şi spalare de bani,au fost trimisi in judecata si, pe cale de consecinta interceptati, INAINTE de intrarea in vogoare a acutualui Cod Penal. Interceptarile fiind efectuate in conformitate cu vechiul Cod Penal. CCR ignora total acest aspect. Aceasta este minciuna prin omisiune.

In al doilea rand, articolele din vechiul Cod Penal care reglementeaza interceptarile si le valideaza ca mijloace de proba in instante AU FOST DECLARATE CONSTITUTIONALE de doua ori – o data in 2008 si inca o data in 2009. Aici CCR minte prin ignorarea propriilor decizii

Deasemenea CCR nu poate spune ca din eroare sau din senilitate isi ignora propriile decizii precum si circumstantele specifice ale cazului, deoarece acestea sunt invocate in punctele de vedere emise atat de catre Sectia Penala a Tribunalului Bucuresti cat si de catre Avocatul Poporului, care, ambele propun solutii de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate.

Dealtfel ambele institutii fac o specificare in clar si care este oricul la mintea cocosului dar pe care CCR nu vrea sa o vada – anume ca SRI asigura DOAR suport tehnic si nu intervine in niciun fel in derularea actului de justitie. Aici CCR, mai bine zis, Zegrean, minte prin ignorarea faptelor si realitatilor.

Si, uite asa ajungem la minciuna pur si simplu, cea mai grava si cea mai scandaloasa. CCR spune: ” În examinarea criticilor de neconstituţionalitate, Curtea constată că nicio reglementare din legislaţia naţională în vigoare, cu excepţia dispoziţiilor art.142 alin.(1) din Codul de procedură penală, nu conţine vreo normă care să consacre expres competenţa unui alt organ al statului, în afara organelor de urmărire penală, de a efectua interceptări, respectiv de a pune în executare un mandat de supraveghere
tehnică.” ALOO CCR…. domnu’ Zegreannnn.. ce judecatoroi sunteti voi acolo? Ati auzit de legea de organizare si functionare a SRI, aia de prin ’92 cu modificarile din 2013???? Puneti mana si cititi ce scrie acolo. SRI are nu doar dreptul ci obligatia de a efectua interceptari si alte supravegheri tehnice!!!  Nenea Zegrean, ne luati de prosti??? Aceasta este minciuna pur si simplu.

Dupa o asa minciuna sfruntata CCR devine de neoprit, ca atare, nu se mai impiedica intr-un maruntis ca ala cu „legea nu e retroactiva ci poate dispune DOAR pentru viitor” si arunca in aer TOATE dosarele care contin in probatoriu interceptari. Sa vezi acuma avalansa de cereri de revizuire a probatoriilor si a condamnarilor finale. De la Udrea la Voiculescu pana la Sile Camataru si Mondialu’, toti o sa ceara revizuiri se exonerari. Adica toata munca anticoruptie este redusa la un mare si gras zero.

Insa cea mai mare problema nu este ca toate dosarele anti-coruptie si de crima organizata sunt in aer ci faptul ca, prin afirmatia ca „nicio alta reglementare din legislaţia în vigoare, nu conţine vreo normă care să consacre expres competenţa unui alt organ al statului, în afara organelor de urmărire penală, de a efectua interceptări”, CCR elimina total posibilitatea SRI de a mai efecutua ORICE FEL de interceptari si supravegheri tehnice, indiferent de natura lor inclusiv cand e vorba de terorism sau de acte de spionaj. Uite-asa, intr-o jumatate de fraza, CCR a transformat Romania in raiul spionilor si teroristilor. Nea’ Zegrean, eu as zice ca, daca tot te-ai apucat, pune dom’ne si niste afise pe la frontiere, eventual anunturi pe net si pe unde mai vrei matale pe care sa scrie mare TERORISTII SI SPIONII „E” IUBITII NOSTRI.

Si toatea astea pentru a salva niste corupti din anumite cercuri de interese care l-au sustinut si l-au propulsat pe Zegrean pana la cea mai inalta pozitie la care poate spera un om al legii in Romania. GHICI CIUPERCA CINE?!

Bancherii londonezi: O iesire din UE ne aduce la nivelul Boliviei

Varianta iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana pune pe ganduri intreaga lume financiara din Londra....

Închide