septembrie 26, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Dupa o vizita la Floresti, Ambasadorul Marii Britanii s-a indragostit de zona

12801166_1075715809137290_7581192014523181117_n
Fara doar si poate ca Horia Sulea stie sa fie foarte convingator. I-a trebuit o singura intalnire cu Ambasadorul Marii britanii la Bucuresti ca sa-l convinga ca tot „Cluju’i fruncea”
Despre intalnire, primarul din Floresti a declarat: „Florestiul transcede nivelul local, regional sau chiar cel national. Florestiul a fost azi gazda Excelentei sale ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, domnul Paul Brummell. Excelenta sa a dat curs unei invitatii de a vizita un proiect social al Societatii de Caritate Blythswood si a fost placut surprins de dezvoltarea pe care o cunoaste Florestiul.
Iar pe finele lunii viitoare Florestiul va fi gazda unui eveniment major, international, de inalta tinuta”

Incantat de vizita la Floresti si la Cluj, ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, a declarat că România și Clujul prezintă un interes foarte mare pentru țara sa.”Cred că este un moment foarte pozitiv pentru dezvoltarea relațiilor româno-britanice, este prima filială a Camerei de Comerț Româno-Britanice în afara Bucureștiului și cred că decizia de a deschide filiala aici, la Cluj, este una excelentă. Un motiv a fost că deja avem un British Business Group Transilvania (…) În al doilea rând, Clujul e deja un pol de interes foarte puternic pentru Marea Britanie, avem o prezență forte aici (…) Deci, este o prezență mare și avem o prezență nu numai în sectorul comercial”
El a adăugat că Marea Britanie are interese și în domeniul educației.

„Avem un interes mare și în sectorul de educație. O să vizitez mâine Royal School, care este a doua școală cu curriculum britanic aici la Cluj. Dezvoltăm legături și în sectorul universitar”, a completat ambasadorul Marii Britanii.

About Author