Cioloș discuta aderarea la Schengen cu omologului olandez, la resedinta acestuia

ciolos -olandez

Premierul Dacian Cioloș a fost primit miercuri de șeful guvernului olandez, Mark Rutte, la Cathuis, reședința oficială a acestuia din Haga.
“Se discuta probleme de pe agenda europeană, mai ales chestiunea privind migrația. Pentru noi este foarte important ca acest proiect să reușească și să stopăm migrația ilegală și să avem protejate frontierele externe ale UE, pentru că, prin protecția aceasta a frontierelor, ne protejăm și pe noi și evităm eventuale rute de migrație care să treacă prin România”, spunea prim-ministrul României.

El adăuga că pe agenda discuțiilor se afla și cooperarea bilaterală ‘pentru că Olanda e un partener economic important pentru România atât din punct de vedere al schimburilor comerciale, cât și al investițiilor olandeze în mai multe domenii’.

De asemenea, în cadrul discuțiilor ar urma să fie abordat și subiectul aderării României la Spațiul Schengen.

Premierul Dacian Cioloș efectuează miercuri o vizită oficială în Olanda unde, pe lângă întrevederea cu premierul Rutte, va merge în Parlamentul olandez pentru a discuta cu mai mulți parlamentari, iar seara se va întâlni cu membri ai comunității românești din Olanda

Subscribe To Our Newsletter

Clientelismul in presa afecteaza lupta anticoruptie!!! Europenii dau de pamant cu presa din Romania

“Presa neprofesionista e cel mai usor de cumparat” Asa spune un studiu european. Si are...

Închide