Restaurantul Transilvania din Oberammergau Germania arboreaza drapel unguresc

 

sos

La acest numar de telefon,+49 8822 9225599, va asteapta un restaurant unguresc, Transilvania, care are si culorile drapelului maghiar la intrare, apartinand lui Edith Marculescu. Pe pagina de facebook, apar toate datele de inregistrare si localizare a faimosului restaurant, pentru care autoritatile germane se pare ca nu au nimic de obiectat. Oberammergau este o comună din sudul landului Bavaria, Germania la 90 de Km spre Sud de München și la 20 de Km spre Nord de una din renumitele stațiuni turistice din Bavaria, Garmisch-Partenkirchen,  alături de Unterammergau la Vest, Bad Kohlgrub și Saulgrub la Nord, Schwaigen și Grafenaschau la Est și Oberau la Sud, sunt comunele care încadrează perfect masivul Ammergau din Alpii Bavariei.

Vom avea noi, in foarte scurt timp. Daca doriti detalii, le gasiti AICI.

“Die schlechteste Pizza die ich je in meinem Leben gegessen habe!!! Dazu viel zu überteuert!!” afirma o vizitatoare, siderata de calitate si preturi, care a intrat in ” Transilvania ungureasca din Germania”, in 6 ianuarie 2016.

Cred ca MAE, ambasadorul Romaniei in Germania, si absolut toate persoanele care au tricolorul in suflet isi pot exprima liber parerea despre lezarea sentimentului national a peste 20 milioane romani, indiferent de nationalitate !

 

Subscribe To Our Newsletter

CLUJ ARENA vs NATIONAL ARENA by Alin Tise

Senatorul Alin Tise desfiinteaza efectiv prin cifre concrete, investitiile in National Arena. Un scaun la...

Închide