Investigatii 

Chapeau bas, Dacian Ciolos !

 

image-5-chapeau-bas

L-as numi pe Dacian Ciolos deja cel mai bun prim ministru al Romaniei Un Leu nu se pune in genunchi, in fata Frantei sau a Olandei.

Premierul a spus că „România întruneşte de mulţi ani toate condiţiile pentru a fi acceptată. Această situaţie este paradoxală, tot ne spuneţi că suntem pregătiţi deşi noi suntem deja din toate punctele de vedere”. Adică un fel de „tot ne căutaţi nod în papură să nu ne primiţi deşi nici nu aveţi motive”.

Dar continuarea declaraţiei lui Dacian Cioloş a aşezat „cireaşa de pe tort” mai-marilor Europei. Într-o interpretare mai directă, şeful guvernului de la Bucureşti le-a dat de înţeles unor lideri europeni care nu au fost de acord cu aderarea României la spaţiul de liberă circulaţie că poate ei nu ne vor, în „traducere” ar fi „dar stai să vedem dacă mai vrem şi noi, românii”. Asta ar fi interpretarea şi iată declaraţia exactă a lui Dacian Cioloş: ” Avem toate ingredientele pentru ca România să poată fi acceptată în spaţiul Schengen. Însă noi nu avem niciun interes să intrăm într-un spaţiu care nu mai funcţionează, să se vadă aderarea noastră doar aşa, pe hârtie. Noi vrem să verificăm şi realitatea din teren şi abia apoi să ne asumăm responsabilitatea„, a mai spus Cioloş.

Pentru ca a readus Romania la locul ei dupa 26 de ani in Europa, colectivul de la Vocea Clujului isi scoate palaria in fata Domniei Sale.

 

Related posts

Demisia, d-le Vuscan, au cerut 4000 de oameni. Se aude, domnule Ciolos ?

Dupa episodul colectiv, participantii la mitingul de la Cluj  nu au dorit sa mai vada SUV-urile clientelei politice si nici...

Închide