septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Totul pentru salvarea lui Sova, chiar si sedinte solemne. Tariceanu „se jura ca nu fura”

sova_tariceanu

Ca Tariceanu a devenit cel mai fervent aparator al suspectilor de coruptie dar doar din PSD este deja un truism insa, de data asta, penibilitatea presedintelui Senatului are accente paroxistice. Este dispus la absolut orice pentru amanarea votului in cazul Sova.

Cum, de data asta, este de asteptat ca mirul, fie el si de la Ierusalim, se pare ca nu va mai avea randamentul asteptat, s-a inventat sedinta solemna fara rost, desi inventatorul ei „se jura ca nu fura”.

Prin urmare, pe 2 decembrie, Senatul sarbatoreste, defazat, Ziua Nationala a Romaniei. Ce conteaza ca Ziua Nationala e pe 1 Decembrie? La senat e zi nationala „cand vrea muschii lor”, mai bine zis, cand o cer interesele de clan.

Decizia de organizare a unei sedinte solemne azi apartine exclusiv lui Tariceanu, sustinut agresiv de PSD, folosindu-se de pretextul ca Iohannis, pe fondul tragediei de la Colectiv, a decis sa anuleze, anul acesta, traditionala receptie de la Cotroceni. La fel de agresivi sunt PSD si Tariceanu in refuzul de a organiza o sedinta ordinara in continuarea sedintei solemne, sedinta in care s-ar putea vota ridicarea imunitatii mult-miruitului Sova. Nimic nu ar fi impiedicat organizarea unei astfel de reuniuni ordinare in aceeasi zi cu sedinta solemna.

Votul pentru ridicarea imunitatii senatorului PSD Dan Sova ar urma sa aiba loc maine, joi, cand la Senat se lucreaza doar o jumatate de zi si este cunoscut faptul ca joia cam bate vantul pe la Palatul Parlamentului si nu se poate face cvorum pentru sedintele de plen. Cu toate acestea, Tariceanu si PSD, se jura „pe onoarea lor” ca va fi cvorum. Punem pariu ca nu va fi?

Daca mai avea cineva vreo indoiala in privinta legaturilor stranse intre Tariceanu si grupul de interese al celor trei „frati de cruce si coruptie”, Ponta, Sova si Ghita, cu aceasta demonstratie de forta din Senat, cred ca legaturile au devenit mai mult decat evidente.

Vocea Clujului a facut publice in mai multe randuri dovezi despre aceste legaturi. Reamintim ca nu un guvern PSD a acordat primele contracte cu APIA lui Ghita ci guvernul Tariceanu.

About Author