Rusofilul Tariceanu

nariskin_discurs_parlamentul_romaniei

Mare scandal mare la Senat. Seful Dumei de Stat a Rusiei, Serghei Nariskin, a vrut sa tina un discurs cu ocazia preluarii presedintiei BSEC (Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice la Marea Neagra). Spunem  a vrut pentru ca nu prea i-a reusit deoarece  reprezentantii Ucrainei  au organizat un protest chiar in sala de plen a Senatului Romaniei. Pe o pancarta afisata de acestia se putea citi: “2008 Georgia. 2014 Ucraina. Who’s next? Putin stop”.

La protest  s-a alaturat si o parte a audientei din sala. Nariskin , cel care in urma cu un an, cerea “partenerilor europeni” sa excluda SUA din NATO, a fost foarte deranjat de protest si si-a intrerupt discursul

Calin Popescu Tariceanu a intervenit in favoarea rusului si le-a cerut reprezentantilor Ucrainei sa ia loc dar acestia au refuzat.

Dupa cat de deranjati au fost de protest, se pare ca nici Nariskin nici Tariceanu n-au aflat ca Romania este o tara democratica unde dreptul la protest e garantat

Reamintim ca Nariskin se afla la Bucuresti, la invitatia lui Calin Popescu Tariceanu, pentru a participa la ceremonie de preluare a presedintiei Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice la Marea Neagra de la Parlamentul Romaniei la Legislativul rus, ocazie de care a profitat din plin el neezitand sa faca reclama si propaganda in favoarea Rusiei pe toate posturile de televiziune care l-au ascultat. Si, din pacate, au fost destul de multe.

Faptul ca Tariceanu e anti-roman stiam, deci nu ne-a surprins reactia sa. Surpinzatoare a fost atitudinea multor jurnalisti care au comentat critic actiunea de protest. Nu stiam ca avem atatia filo-rusi in media romaneasca.

Noi insa felicitam protestatarii din toata inima. Well done guys and girls!!!

 

Studiul iTech Transilvania: 1 din 25 de clujeni lucrează în IT

Cluj-Napoca, 25 noiembrie 2015: Circa 14.000 de companii IT îşi desfăşoară, în prezent, activitatea în...

Închide