JOSE CARRERAS la Cluj

imageResize

Tenorul cu cea mai frumoasa voce a timpurilor noastre va concerta in premiera, duminica, 29 Noiembrie 2015, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19.00.

El va fi acompaniat de soprana Nataliya Kovalova si de Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania, ce va fi dirijata de insusi nepotul celebrului tenor, David Gimenéz.

Cei ce doresc sa ii asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre si pe invitatii sai isi pot achizitiona bilete de la Sala Polivalentadin Cluj, de la Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Spectacolul din Cluj Napoca, pe langa faptul ca va fi ultimul din Romania, va fi si un concert aniversar, in care artistul va incerca sa cuprinda cei peste 61 de ani de experienta, numele evenimentului fiind ‘The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras’!

Spectatorii vor putea asculta cele mai apreciate piese ale faimosului tenor dar si melodii pe care artistul nu le-a cantat niciodata intr-un concert in Romania. Programul concertului nu poate fi dezvaluit, reprezentand o surpriza pentru public, insa organizatorii confirma: ‘Este intr-adevar o surpriza si pentru noi! Seara de 29 Noiembrie va fi una de neuitat.’

 

Diferenta intre profesionist si prostul populist – Ciolos: „MTO se calculeaza pe o perioada mai lunga de un an”

O propozitie, de o singura porpozite a avut nevoie Ciolos ca sa-i desfiinteze simultan atat...

Închide