Poveste de dragoste in iarna

knit hat Ali MacGraw Love StoryA venit infiorand toata suflarea. M-am trezit imbratisat de ea, simtind aerul zapezilor care au fost si vor veni. Te cautam infiorat, printre fulgii de zapada, care desenau vise ciudate, fetishuri bizare.

Erai ca si primul sarut, un amestec de timiditate si curiozitate, maiestuoasa in albul imaculat pe care il imbraci. Erau fulgii de zapada, care vindecau rani vechi, alchimizand noroiul moral la vietii de zi cu zi, in freamatul venirii Zburatorului. Te asteptam sa-l spulberi pe Bacovia si obsesiile lui depresiv-anxioase, sa ne vindeci pe toti de singuratatea si frigul din noi. Alchimia durerii, o trecere la inceputul cunoasterii luciferice, o solemnitate a raspunsului la repaos prin iubire.

Povestile tale, spuse in timp ce iti sarutam parul mirosind a Cavalli, coborau din Podisul Tibet si se rostogoleau in armonii muzicale, era Dreamer a lui Terry Oldfield, sau glasul sufletelor noastre dansand, in timp ce iarna ne casatorea in vesmant de eternitate.

Atunci, am inteles, ca nu ni se poate lua nimic. Traim, ca sa daruim, de la dragoste la muzica, la arome de scortisoara, mergand tacuti, prin zapada.

Ramanem desculti, cu pieptul gol, in fata vietii. Mai exista frica, cand se apropie povestea lui Mos Craciun ? Dar atunci cand se naste fructul iubirii noastre ?

Afara ninge netulburat, iar eu astept cuminte sa vii, sa imi daruiesti aroma trupului tau, iar eu sa ma topesc in ninsoare si in tine…

Subscribe To Our Newsletter

Pentru guvernul Ciolos obiectivul de integritate este fundamental.

"Dacă în cazul ministrului de Interne, Petre Tobă, va exista un verdict de plagiat, nu...

Închide