Aurelia Cristea explica amanarea legii fumatului

842_Aurelia_Cristea

Ref. PL-X 399/2011, „Proiect de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun”

 

În urma interesului manifestat pentru acest subiect, dar şi a speculaţiilor apărute astăzi, după scoaterea de pe ordinea de zi (a şedinţei de Plen a Camerei Deputaţilor) a proiectului de lege referitor la interzicerea fumatului în spaţiile publice, iniţiatoarea acestuia, deputatul PSD, Aurelia Cristea doreşte să facă următoarele precizări:

„Nu vreau şi nu e cazul să fac acuzaţii la adresa nimănui. E nevoie, într-adevăr, de nişte clarificări suplimentare referitoare la punctul de vedere al Consiliului Concurenţei referitor la raportul favorabil al Comisiei de Sănătate. Mai exact, e vorba de un amendament propus de comisie, care interzice afişarea produselor din tutun în locurile obligatorii de trecere. E o chestiune care ţine de formulare şi sunt convinsă că toate aceste aspecte vor fi lămurite până săptămâna viitoare, când voi face toate demersurile pentru ca legea să intre din nou pe ordinea de zi. În acest moment, susţinerea publică e vitală pentru acest demers, care sunt sigură că va trece, mai ales că majoritatea colegilor mei şi-au exprimat susţinerea”, a declarat Aurelia Cristea, deputat PSD de Cluj.

 

 

Dan Suciu a fost numit purtator de cuvant al guvernului, cu rang de secretar de stat

Potrivit deciziei prim-ministrului Dacian Cioloș, noul purtator de cuvant al noului guvern este Dan Suciu....

Închide