Trei „crai”… de la PSD…

oprescu-dragnea-sova

Zi de foc la PSD. Dragnea, Oprescu si Sova au astazi intalniri „fierbinti”. Doi direct la instanta, unul cu un ocol pe la Parlament.

Liviu Dragnea, presedinte PSD, are intalnire cu vreo cinci doamne deodata, in frunte cu Livia Stanciu – presedinte ICCJ. La o asemenea adunare selecta, Dragnea singur nu ar fi putut face fata, asa ca se va prezenta insotit de alte 74 de persoane, pentru a da seama in legatura cu „un pachetel de problemute” legate de referendumul din 2012. Cica s-a pronuntat din nou cuvantul ala urat urat -„frauda electorala”. Deoarece Dragnea a declarat taios ca va face unele precizari doar in fata instantei, deducem ca presedinte doar la presedinte trage (sic!!)

Sorin Oprescu, primarul suspendat al capitalei, are „intalnire” tot cu doamna justitie, dar, nefiind presedinte, intalnirea va avea loc intr-o alta locatie si anume la tribunal unde niste alte doamne si domni il vor intreba despre luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu și constituire de grup infractional organizat.

Daca v-ati programat zilele astea vreo vizita pe la biserica, va sugeram sa o amanati. E criza de mir. Iar e Sova in parlament la vot pentru ridicarea imunitatii sau ceva pe-aproape. Cred ca nici aia de la DNA nu mai stiu a cata oara cer voie de la alesii tarii sa-i lase sa-l salte pe Sova. Se aude ca ar fi ceva cu trafic de influenta si carbuni.

Evident, conform „traditiei ancestrale a poporului roman” in astfel de situatii se recomanda abuzul de mir – si de functie, evident (sic, sic!!!) – de aia va recomandam sa va reprogramati orice vizita pe la biserici cam peste o saptamana. Se aude ca pana si PSD ar vota in favoare, ma rog, asa a zis Dragnea, dar cine sta sa-l creada? preferam sa credem dupa ce vedem.

Ca atare, amanati tot – nunti, botezuri, inmormantari, spovedanii – pana si biserica are nevoie de timp sa-si refaca stocul de mir care a fost achizitionat tot, tot de parlamentarele inimoase iubitoare si gijulii cu drepturile unui tanar parlamentar. De grija constitutiei nu prea se tulbura ele, dar, sa fim seriosi, prea putini se sinchisesc de ea in tara asta, inclusiv o buna parte din concetateni 😉 😛

Cum sa faci primul milion de dolari. Ghid pentru tocilari

Nu e nevoie sa fii smecher, sa ai pile "la cine trebuie", sa dai mita,...

Închide