Forta Faptelor : Un om inaintea vremurilor

pompierii

Ma bucur ca un coleg de facultate al lui Horia Sulea, Dacian Ciolos, va face guvernul. Sper sa primeasca si votul de investitura, mie personal imi place mult omul.

Iata ca generatia de la USAMV este chemata sa fie cea care schimba Romania. Candva, atunci cand in Romania se traia bine, eram o tara eminamente agrara. Si aveam un rege. Dar au venit comunistii si copiii lor, care construiesc blocuri, si devalizeaza industria romaneasca, cata a mai ramas.

La Floresti, de 4 ani, pas cu pas, Horia Sulea reconstruieste o comunitate. Si a pornit de la transparenta, fiecare mesaj al sau il caracterizeaza,  a intrat pe presa sau direct pe facebook. Uneori cu forta romaneasca care il defineste, alteori cu supararea “talpii” puse neloial de oameni de bine de la Cluj, si nu numai.

Floreştiul a devenit un etalon naţional al Serviciilor de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă. Zilele acestea, la Floreşti, se află un grup de inimoşi pompieri voluntari scoţieni, care, prin intermediul Blythswood România, au donat cinci maşini de pompieri complet dotate unor UAT din Transilvania. De asemenea, zilele acestea vor avea loc în Floreşti o serie de cursuri de pregătire şi ample exerciţii de antrenament pentru pompierii voluntar, activităţi asistate de reprezentanţi ai ISU.

“Este timpul să ne luăm soarta în mâini şi să fim pregătiţi pentru a face faţă oricăror situaţii ivite. Nu trebuie să ne plângem şi să aşteptăm cu mâna întinsă, ci prin noi înşine să ne luăm soarta în mâini şi să fim conştienţi că cei mulţi contează pe ajutorul nostru în situaţii critice”, a spus Horia Şulea, primarul comunei Floreşti.  Exerciţiile tactice şi practice vor avea loc de luni până vineri în diferite locaţii, precum curtea Primăriei, zona ANL, zona şcolii Gheorghe Şincai, zona Tăuţiului / Abatorului.

Iata ca mobilizarea se poate face avand si planificarea inteligenta in baza. Sa lasam filmuletul sa vorbeasca in locul jurnalistului.

 

 

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Numai la Arlanda Farm, in Floresti !

Nou!!! Arlanda Farm va asteptam cu noile produse Kathe Kruse !! Deasemenea cu gama larga...

Închide