Ana Horvath, viceprimar Cluj-Napoca, a nenorocit mii de familii de floresteni

Imi pun o cafea tare, si iau cu ocazia asta un antivomitiv. Pentru ca ceea ce urmeaza sa scriu, prin indolenta, murdaria umana ma sufoca.

Nu poti sa locuiesti pe str. Bisericii Ortodoxe, aproape de intersectia cu Avram Iancu intr-o vila in care a locuit Puiu Popovici, si sa eliberezi autorizatii de mediu din burta, doamna viceprimar, ca director executiv. În mijlocul unei comunităţi de 35.000 de oameni, in Floresti,  se află o împuţită de fermă ce sufocă 35.000 de oameni. Pute de verşi pe stradă. Ferma e înconjurată de blocuri. Nu de vile ca si cea a d-nei viceprimar Ana Horvath.

20150814_202110[1]

Nu-i posibil sa se dea jos semnele de oprirea interzisa ca sa-ti poti parca linistita Toyota neagra. Sau poate nu au fost puse la loc, ca deh, strada trebuia renovata, si nu e gata.

20150814_201846[1]

Semnalam mii de locuitori din Floresti ca ferma pute. Raspunsuri de la DSP ca sa-mi platesc eu sau cine e interesat de calitatea aerului un studiu de impact. Nesimtire cu carul, in timp ce copiii florestenilor borasc in statiile de autobuz. Dar adevărul ca să triumfe vă întreb? Vi se pare normal?! Credeţi că e legal în 2015 aşa ceva, când sunt reglementări europene pe aceste lucruri!?! Că nu e legal şi normal, clar. Atunci e ilegal! Vi se pare normal?! Nu!  Pai de ce nu vin procurorii sa inestigheze, ca eu sunt ziarist, nicidecum procuror !
Dar, să zicem că ferma funcţionează ilegal. NU funcţionează ilegal că are autorizaţii Integrate de Mediu.

Bravinvest are autorizaţie Integrată de Mediu 15 NV 6 din 21.06.2006 revizuită în 30.05.2011 pentru creştere intensivă păsări de carne la Ferma 17 şi 18 dată de Agenţia Regională pt Protecţia mediului Cluj Napoca. Şi Amareto, abatorul de păsări, are Autorizaţia de Mediu 94/14.04.2011 emisă de Agenţia Regională pt Protecţia mediului Cluj Napoca. Cum s-au dat aceste autorizaţii?! Au întrebat locuitorii Floreştiului?! Au făcut studiu de impact?! Au făcut verificări? Măsurători? Consultare publica? Zona de protectie? Au făcut NU! Cine semnează autorizaţie Integrată de Mediu 15 NV 6 din 21.06.2006 revizuită în 30.05.2011?!

Director executiv Anna Horvath. Actualul viceprimar al municipiului Cluj Napoca!

autorizatie1autorizatie2

Merg sa vad ce e in zona, fiindca tatal meu inainte de a se muta in Floresti, a locuit vis-a-vis de doamna viceprimar. Din Floresti pana pe Bisericii Ortodoxe nu se simte putoarea. Ca atare putoarea din Floresti nu pare sa o deranjeze pe fostul director executiv Ana Horvath. Totusi, peste drum de d-na viceprimar, o situatie parca desprinsa din filmele de groaza !

In urmatorul articol, voi prezenta lucruri incredibile, pe strada unde locuieste doamna viceprimar, Arpad Paszkany senior, profesor Puscas Vasile. E adevarat, mai sus.

Despre Autor