Investigatii Știri 

Ce tip de magazin Carrefour se va deschide in Floresti, pe strada Eroilor

Grupul Carrefour a decis sa deschida un magazin in Floresti, pe strada Eroilor, cel mai probabil pana la data de 1 septembrie. Lucrarile de amenajare al spatiului inchiriat se afla in plina desfasurare.

carrefour floresti

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine: hipermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 34 de tari din lume cu peste 10.100 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.

Carrefour opereaza in prezent in Romania 3 formate de magazine:

  • 27 de hipermarketuri Carrefour
  • 92 de supermarketuri Market
  • 44 magazine de proximitate Express Angst: „Un prieten aproape de tine!”
  • 9 magazine de proximitate Contact

Din informatiile pe care le detinem, sigure 100%, Carrefour va deschide in Floresti un magazin de tip Express Angst.

„Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. Nu cream m2 noi de comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.” (http://carrefour.ro/express.html)

 

Ilie Sarbu, alt securist devoalat

Către                                       Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie                                      -Domnului procuror general Tiberiu Niţu               Subsemnatul Marian Valer,...

Închide