Cum fura o casierita CTP din restul clientilor. Vezi o inregistrare video!

Un clujean a postat pe youtube o inregistrare video prin care demonstreaza cum o casierita de la casa de bilete din statia CTP Agronomia fura din restul dat.

”Aşa dă rest doamna C., doamna de la casa de bilete din stația Agronomia.NU doar cu mine si NU doar cu suma aşa mică, din păcate am pățit-o şi cu o sumă mai mare .Vă rog să dați share la acest clip, ca să vadă tot Clujul, ce oameni angajează CTP. NU e vorba de bani, e vorba de respect. Priviti cu ATENTIE cat rest tine in palma, si cat „arunca” in palma mea”, a scris clujeanul pe Facebook.

bilete

Clientul pagubit a postat o filmare in care angajata CTP „palmeaza” o parte din rest. Acesta cere un bilet si ii inmaneaza casieritei o bacnota 5 lei. Femeia ii da tichetul si pregătește restul, in monede de 5, 10 și 50 de bani, dar in palma acestuia, stupoare, moneda de 50 de bani nu mai ajunge!

Vezi inregistrarea aici: [youtube id=”lHdKetIJr7Q” align=”left” mode=”lazyload” autoplay=”no” aspect_ratio=”4:3″ parameters=”https://www.youtube.com/watch?v=lHdKetIJr7Q”]

Zilele Clujului, editia a V-a, programul complet

Zilele Clujului va avea loc în perioada 22-26 mai 2015, iar această ediţie va fi parte...

Închide