Horia Sulea, eminenta din umbra de la Cluj, protejeaza Presedintele

sulea

Acum pot sa-i dau drumul. Am stat de vorba zilnic cu Primarul din Floresti, Horia Sulea in ultimele trei zile. Iata chintesenta discutiilor in care piesele de puzzle nu se puneau cap la cap. Nu iesea un miting anti Ponta curat. Oricate informatii schimbam.

Rep : Ceva nu se leaga. Se cere „Jos Ponta, si daca nu te trezesti, pleaca si tu, Iohannis ”

Horia Sulea : Fii extrem de atent. Nu la Ponta este un atac, ci la Presedinte.

Rep : I-am cerut lui Mioc sa scoata chestia cu Presedintele…pana la urma a scos-o. Dacii liberi m-au scos de pe toate grupurile. Ce parere ai ?

Horia Sulea : Da-te la o parte. Asta e diversiune, nu simti ? Lovesc spre Presedinte.

Rep : Bun, da-mi un sfat ca prieten, nu ca primar…ca prieten…nu mai inteleg nimic !

Horia Sulea : Blocheaza tot. Macar pe Cluj ! Asta e parerea mea !

 

S-ar putea ca dupa publicarea discutiei noastre, sa ma trezesc cu o crosa in cap, la figurat, evident. Omul a facut hochei.

Dupa cateva din scandarile de la Timisoara, antiprezidentiale, realizez dimensiunea politica si strategica a prietenului meu, pentru PNL, pentru Romania.

Indiferent ce va mai fi in urmatorii 50 de ani, voi fi spate-in-spate cu Horia Sulea. Ne leaga valori comune, aspiratii pentru comunitate, pentru romani in general.  Si sportul, in care am invatat sa facem echipa.

Sper ca Horia Sulea sa nu fie descoperit de Klaus Werner Iohannis doar peste un an. Atunci, este posibil ca PNL, datorita unei disolutii explicabile, sa plece din nou de la 20 %. Nu stiu daca formatorii de opinie, echipa de la Cluj, respectiv Floresti, sa poata sa refaca minunea din 16 noiembrie.

Doar cu Alina Gorghiu nu se face primavara. Are nevoie de o echipa inteligenta si loiala.

 

 

 

 

Despre Autor