Sapte persoane retinute in urma unui flagrant organizat in sediul unei banci din oras

Politistii din cadrul Biroului de Investigare a Criminalitatii Economice Cluj au retinut sapte persoane suspectate de comiterea infractiunilor de inselaciune, uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata

„La data de 20 martie, în baza investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat o acţiune flagrantă la sediul unei unităţi bancare de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Astfel, au fost surprinse trei persoane care ar fi încercat să obţină un credit de 20.000 de lei, folosindu-se de acte false. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, activitatea celor trei ar fi fost sprijinită de alte 4 persoane, care au fost identificate ulterior”, au comunicat reprezentantii IPJ Cluj.

mascati 3

In baza probatoriului efectuat, cele 7 persoane identificate au fost retinute pentru 24 de ore, urmand a fi prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca.

 

 

 

Victor Ponta a fost dat in judecata de catre Mihai Seplecan. Prima infatisare va avea loc pe 1 aprilie la Curtea de Apel Cluj!

Consilierul judeţean Mihai Seplecan l-a dat in judecata pe premierul Victor Ponta. Pe 1 aprilie,...

Închide