DNA face percheziții la Cluj, iar președintele Camerei de Comert și Industrie Cluj, Ștefan Florin Dimitriu, ar fi cel vizat

 

In aceasta dimineata, procurorii DNA efectuează o serie de percheziții în Cluj și alte două județe, într-un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2014.

Potrivit EVZ.ro, perchezițiile au legătură cu președintele Camerei de Comerț și Industrie Cluj, Florin Ștefan Dimitriu.

Procurorii ar fi descins la apartamentul acestuia, situat in cartierul Gheorgheni, dar si la biroul Societații Napoca Constructii, unde a deținut funcția de președinte al Consiliu de Administratie pană in luna ianuarie a acestui an cand și-a dat demisia.

camera comert

Iata comunicatul DNA:

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2014.

În cursul zilei de 02 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele: Prahova, Cluj și Brașov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

S-a ales noua conducere a PNL Cluj. Primarii Clujului și Floreștiului sunt in conducerea partidului!

Organizaţiile locale PNL și PDL au fuzionat, iar Comitetul Judeţean Executiv al noului PNL Cluj este...

Închide