Oleleu, un tip fricos, opusul unui lider

Nu cred ca un domn ca si Oleleu are dorinta sa mai faca ceva. Infrant pe toata linia, singura sa varianta ar fi o repliere urgenta, monitorizarea sa si a lui Lapusan fiind inca de actualitate, afirma diverse surse psd.

De anul trecut, conducerea Aeroportului a atras atenția asupra necesității asocierii părților implicate intr-un proiect de anvergura : Consiliul Județean, Aeroportul Cluj, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale și CFR Călători. Proiectul de transport intermodal presupune unire aeroportului cu transportul de marfă și călători prin stația CFR, dar pe cale rutieră. Proiect pe bani europeni.

Cel care se opunea acestui proiect era vicepreședintele CJ Cluj, Ioan Oleleu, lucru nerecunoscut de acesta niciodată, afirma Stiri de Cluj.

Actualmente, acesta a revenit asupra hotararii, afirmand ca semneaza conditionat. De o decizie a unor colegi de servici.

Oleleu a uitat ce inseamna bani europeni si responsabilitate. S-a ascuns „sub fusta” unei decizii administrative interne neluate, uitand ca a fost ales si trimis cu un scop de catre clujeni la Consiliul Judetean.

Aoleu, domnu’ Oleleu. Simt ca nici presa nu te mai ajuta, indiferent ce-i mai spui la ureche.

Despre Autor