Ponta, milogule, demisia !

Nu mai am de gand sa am respect pentru unul care ma fura in mod organizat. Nu pricep de ce trebuie sa finantez ca ardelean un partid care sa ma fure pe mine in temei legal.

Concret : sunt clujean si am aflat din gura lui Ponta Victor, ca voi avea Spital de Urgenta.

Arestatul care facea impozitare la sursa, Horea Uioreanu, prietenul DNA-ului, imi promitea acelasi lucru.

In campania USL, cei doi isi dadeau mana. Energii asemanatoare ? Obiceiuri de politician mincinos ?

Eu, platesc cum pot : facturi, pensie alimentara, si o multime de alte taxe si impozite. Unde merg banii mei ? De ce nu se reintorc sub forma de investitii in Floresti ?

Anul trecut, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, tot în prag de alegeri, promitea din nou spitale regionale de urgenţă la Iaşi, Craiova şi Cluj. Acum s-a răzgândit. Probabil PSD nu a prea apreciat faptul că la alegerile prezidenţiale clujenii i-au dat cu tifla lui Ponta, la fel ca alte multe milioane de români. Cert este că acum, la început de 2015, printre obiectivele prioritare pentru 2015 ale Ministerului Sănătății se numără construirea a trei spitale regionale, la Iași, Timișoara și Craiova, potrivit Mediafax. Clujul a dispărut subit! Acesta este sprijinul pe care PSD îl oferă clujenilor.

Viorele, ti-o spun in fata : mi-e scarba de mutra aia ta de mincinos ordinar ! Vreau sa te vad platind pentru tot ce faci ardelenilor, diasporei, tarii in general. Unde-s autostrazile si planul Marshall pentru drumuri ?

V-ati gasit, tu, Rus Ioan, fostul membru PCR sa faceti politica intr-o tara europeana membra NATO ?

Ti-o spun pe fata : te voi monitoriza zilnic, pana cand tu si partidul tau de penali se va duce dracului !

In poza sunt eu, a facut-o unul de la eclujeanul.

Subscribe To Our Newsletter

Sarutari fierbinti, de ghiata

"şi-atunci îmi amintesc de tine, dor. şi că au trecut atâtea ierni în care n-a...

Închide