Basescu, posibil noul prim ministru al Romaniei in 2015

P.N.T.C.D. – COMUNICAT DE PRESA

Partidul National Taranesc Crestin Democrat il invita de domnul Traian Basescu intr-un proiect politic comun, alaturi si de alte forte politice si civice, pentru constituirea unei platforme de centru-dreapta, in scopul castigarii alegerilor generale din 2016.

Consideram ca principalele teme si obiective politice ale PNTCD, din 1989 pana in prezent, si anume: despartirea totala de regimul comunist, consolidarea democratiei, integrarea in structurile europene, aderarea la NATO, edificarea statului de drept, au fost, deopotriva, temele si obiectivele principale ale celor doua mandate ale Presedintelui Traian Basescu.

 

Condamnarea comunismului, justitia independenta si reforma Codurilor juridice, reforma in Educatie, flexibilizarea pietei muncii, pozitionarea curajoasa si ferma de partea aliatilor occidentali in politica externa, organizarea la Bucuresti a celui mai important Summit NATO, sunt numai cateva din actiunile majore care au marcat mandatele Presedintelui Traian Basescu. Acestea au condus la o despartire a Romaniei de practicile si mentalitatile regimului comunist.

 

Romania are nevoie de continuarea procesului de modernizare a statului si a societatii, in conditiile in care situatia geopolitica se afla intr-o permanenta schimbare. Astfel incat, aceasta platforma politica, care sa cuprinda fortele politice si civice vizionare alte tarii, reprezinta o adevarata necesitate.

 

Aurelian PAVELESCU,

Presedinte

al Partidului National Taranesc Crestin Democrat

Despre Partidul National Taranesc Crestin Democrat

PARTIDUL NAȚIONAL ȚĂRĂNESC CREȘTIN DEMOCRAT

EU, RO, București, Cod Poștal 020921, B-dul Carol I, № 24, Sector 2 Email: comunicare.pntcd@yahoo.ro
Tel/fax 021.313.66.20

 

Horia Sulea, poate cel mai activ primar de nationalitate romana

Horia Sulea atinge aproape 70 % din obiectivele propuse in campanie fara ajutorul guvernului Romaniei....

Închide